Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » . HU domain tényleg ilyen olcsó?

. HU domain tényleg ilyen olcsó?

Figyelt kérdés

Sziasztok ezen az oldalon 1400 Ft-ért van .hu domain szerintetek igaz?

[link]

2013. jún. 17. 21:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Gyanítom, hogy egy évre. Annyira nem szenzációs, hogy gyanakodni kelljen.
2013. jún. 17. 21:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Teljesen normális ár. Én 3 évre béreltem .hu domain nevet 4000-ért.
2013. jún. 17. 22:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát + ÁFA, de tényleg ilyen olcsó. Az ininet elég neves ahhoz, hogy ne legyen érdeke kamu árakat kitenni.

Egyébként 2 évre.

[link]

2013. jún. 17. 22:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze, igaz, egy évre. Minden domainakció erre hajt. Most náluk regelsz, mert olcsó, jövőre meg náluk fizeted az éves hosszabbítást, mert macerás átvinni máshova. Ez nem jelenti, hogy átverés lenne benne, lehet, hogy jövőre is nekik lesznek a legjobb áraik, de egy domain esetében azért érdemes az áron kívül egyéb tényezőket is figyelembe venni, mint a szolgáltatás minősége, a domained kezelhetősége, vagy az ügyfélszolgálat. Pár hete spóroltam olyan 600-800 forintot egy .com domainen. Most már inkább kifizetném, miután annyit szoptam vele, hogy a magyar hostingszolgáltatómmal összelőjem az amerikai cégtől vásárolt domaint. Külön-külön a két céggel nagyon elégedett vagyok, mindkettőnél visszatérő vásárlóként, de a jövőben biztos, hogy nem fogok spórolni egy egyszeri éves költségen a kényelem kárára.
2013. jún. 17. 22:04
 5/6 anonim válasza:

Ahogy előttem is leírták, nem érdemes pár száz Ft -ot spórolni.

Ha a domain név csak egy hobbi lesz, akkor mindegy hol veszed meg.

Ha viszont értékes névről van szó, olyanról amivel hosszútávon tervezel. Egy ötlet, amit meg akarsz valósítani, akkor jól nézz körül.

Az olcsó szolgáltatóknak nincs nyereségük így nem tudnak ügyfélszolgálatot alkalmazni. Sokuk pedig pár év alatt csődbe is megy.

Ha nincs kapacitásuk minőséget nyújtani, akkor arra sincs pénzük, hogy értesítsenek téged, ha ideje hosszabbítani a domain neved.

Ezzel pedig pont úgy jársz, mintha csődbe ment volna a cég. A domain neved elveszted és oda a befektetett munka.

Nem mondom, hogy az Ininet.hu ilyen cég, de érdemes körülnézned.

Javasolom írd be a Google keresőbe: Biztonságos Domain Regisztráció

2013. jún. 18. 09:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Én már 900Ft/év-et is láttam.
2013. jún. 19. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!