Blogspotos blogomnál akárhányszor mentem el, nem akarja megjeleníteni a bejegyzések alatti véleményeket, hiába pipálom be, hogy szeretnék. Mit tegyek? Mi lehet a baj?
mentés--->közzététel
Ennyi.(elsőre nekem is nehéz volt)
"Blogspotos blogomnál akárhányszor mentem el..."
nem akarok bunkó lenni, de ez a 4. szó...
de a rend kedvéért ezeket a lépéseket is már rengetegszer megtettem, de semmi, és már komolyan az idegbaj kerülget, mert nem tudok mit kezdeni vele...
Nekem sem megy. De találtam rá nagy nehezen megoldást, bár lehet, hogy nem tökéletes.
Ha bemész a Sablon / HTML-kód szerkesztés-be akkor jobb oldalt fent van, hogy vezérlősablon alaphelyzetbe állítása. Megkérdezi egy új ablakban, hogy melyiket. Én csak a Blog1 mellé tettem pipát. Ekkor megjelent a vélemények. Régebben belenyúltam a blogpost-ok kinézetébe (szövegszín stb.), de megmaradtak szerencsére. Pedig előtte biztonsági mentéssel elmentettem...
te jó ég, sikerült!!
nagyon szépen köszönöm, rettenetesen hálás vagyok! *--*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!