Hogy kell letolteni a xamp-ot? Kell-e hozza meg mas program?
Figyelt kérdés
Meg szeretnem nyitni a php fajlt2013. jún. 8. 14:59
2/17 anonim válasza:
xampot nem ismerem, wamp úgy műxik, hogy elinditod, es a www mappájába kell másolnod a siteot
3/17 A kérdező kommentje:
mar isntalaltam, csak nem mukodik a szerver, marmint a localhostra nem jon be
2013. jún. 8. 15:05
4/17 anonim válasza:
Letöltöd (az első hozzászólásban van a link). Feltelepíted és a könyvtárában van egy htdocs mappa. Abba bedobod, amit akarsz a "szerveren" futtatni.
Böngészőből éred el, ha bekapcsoltad a szervert és esetleg a MySQL részt is(ha kell).
Tehát ezt kell beírni: [link]
De ugyanúgy működik HTML-el is.
5/17 A kérdező kommentje:
de nem tudom bekapcsolni az apache-ot
2013. jún. 8. 15:12
6/17 A kérdező kommentje:
errort ad ki
2013. jún. 8. 15:12
7/17 A kérdező kommentje:
ujra lett rakva a windows es a regin meg ment a xampp, most letoltottem ujra es ugyanugy, de nem megy
2013. jún. 8. 15:18
8/17 anonim válasza:
használd a wampot, egyszerűbb.
Az xampp spécibb,, illetve van amiben jobb, van amiben rosszabb.
9/17 A kérdező kommentje:
nekem tobben is az ismeroseim kozul a xamppot ajanltak, es en is azert toltottem le mert jobban tetszik mint a wamp
2013. jún. 8. 15:33
10/17 anonim válasza:
Hidd el, használom mindkettőt, jobb lesz neked a wamp.
csak elindítod és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!