Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Olyan perl vagy cgi kereső...

Olyan perl vagy cgi kereső esetén, mint például az alábbiak, nem lehet url címsorból keresést indítani? Nincs valami trükk?

Figyelt kérdés

[link]

numero7.com

2013. jún. 6. 12:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez teljesen független a perl-től cgi-től vagy bármilyen nyelvtől.

Ez attól függ, hogy a rendszer GET vagy POST adatokkal dolgozik.

2013. jún. 6. 14:03
 2/8 A kérdező kommentje:
és a fentiek esetében ezt meg lehet csinálni? Hogyan tudom kideríteni? Van egy szintaxis, amit ki kell próbálni? mi az?
2013. jún. 6. 14:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Az alexandránál így tudsz keresni url-ből:

[link]

A másikban:

[link]

2013. jún. 6. 14:48
 4/8 anonim ***** válasza:

"Hogyan tudom kideríteni?"

Úgy, hogy kipróbálod! Beírsz valamit a keresőmezőbe és ENTER. Ha találati oldal betöltődésekor változott valami a címsorban, akkor GET, és örülsz.

2013. jún. 6. 16:01
 5/8 A kérdező kommentje:
nem, nem ilyenek, ezt természetesen megnéztem, és ezért tettem fel a kérdést! Szóval nincsen megoldás rá?
2013. jún. 6. 19:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nem GET-esek, akkor a HTTP POST kérésnek nézz utána, hogy épül fel (nem bonyolult:)), és hogyan tudod elküldeni az adott nyelvben, amiben dolgozol.
2013. jún. 6. 21:10
 7/8 A kérdező kommentje:

POST-ra azt írja, hogy: Data is not displayed in the URL

de nem ís írható bele a kérés? Tehát nem megoldható sehogyan?

2013. jún. 7. 08:51
 8/8 anonim ***** válasza:
A harmadik válaszban már leírtam hogy hogyan lehet keresni mindkét oldalon url-ből, mi a probléma?
2013. jún. 7. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!