HTML probléma, több infó lent?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Van ez az oldalam: sporteredmenyek.Site90.net/ és itt vannak még meccsek, csak nem írja ki, mert a style. Css-be nem adtam neki elég helyet. ÉS azt kéne megoldani, hogy a fehér rész amiben van nagyobb legyen mint ami benne van mondjuk 50px-el. Ezt meg lehet oldani? További jó napot.
2013. jún. 1. 01:44
1/2 A kérdező kommentje:
Az le maradt, hogy ne én állítsam be, hanem magától.
2013. jún. 1. 01:45
2/2 anonim válasza:
Biztos meg lehet oldani, csak nem nagyon értem mit akarsz. Te írtad: css-ben nem adtam neki elég helyet... hát adjál neki :)
Amúgy mi a célod ezzel az oldallal?
Csak mert ilyen kevés html, css szerkesztés tudással biztos nem fogsz tudni összerakni legalább annyira igényes oldalt, mint pl. az eredmenyek.com... Senki nem fogja használni az oldalad, max te magad meg a haverok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!