Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen weblap nincs még?

Milyen weblap nincs még?

Figyelt kérdés
2009. okt. 3. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Minden témában van már weblap. Nagyon-nagyon egyedi dolog kell, ha újat akarsz (kilenc-lábú mutáns házipatkány-nevelde).
2009. okt. 3. 16:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Inkább fogalmazzunk úgy, hogy miből van kevés weblap.

Nekem van egy tippem amiből még többszöri keresésre sem láttam egyet de ha elmondanám akár lehet, hogy már találnék valamit. Na jó, örülnék neki ezért elmondom, hogy egy olyan weblapra gondoltam ami blog formájában vezet végig egy játékon pl. GTA Vice City. Ezt úgy gondlom, hogy minden nap van egy bejegyzés egy küldetésről ami nagyon viccesen humorosan és mintha mesélnéd úgy lenne megfogalmazva. Pl. A nagy csapat ezután elment a kikötőbe. De mit várhatnánk Mr.(nemtommianeve)-től, természetesen az olcsó és halk kocsik helyett egy lassú és hangos tankkal tolta el a seggét a rakományért.

Én nagyon szívesen olvasnám minden nap. És mondjuk a napi küldetések után felrakhatnál extrém képeket, vicces hozzászólásokat,térképeket stb.

:D

2009. okt. 3. 20:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Én kevés olyan oldalt találtam, ahol ló szeretkezik darázzsal... Pedig a lódarázs mégis létezik... De mostmár tényleg kiváncsi vagyok, hogy miként 'hozzák' össze :D

Na jó, ez voltaképp poén... Minden téma van, és ha magyarul nem is, de angolul bizti van mindenre találat :D

2009. okt. 4. 21:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem olyan NINCS, amiből ne lenne weblap.

Bááár, mondjuk a Harry Potter 2. részében az előcsarnokban álló kétmondatotmondó kislány szereplőről lehet hogy még nem készítettek rajongói lapot :-))

2009. okt. 20. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!