Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy legyen tovább? php or js?

Hogy legyen tovább? php or js?

Figyelt kérdés

Hy érdekelne a véleményetek 3hónapja foglalkozom a html-lel ami nem sok idő,de eléggé jó alapom van tehát sok mindent megtudok oldalni html párhuzamosan css-t is csináltam.(css3)

Most js legyen tovább vagy valami szerveroldali programozás php .NET...stb?

2013. máj. 18. 09:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindenképp JS, hogy megismerd a script nyelvek alapjait.

Utána már mehet a PHP, és kicsit később a MySQL.

2013. máj. 18. 09:59
 2/4 A kérdező kommentje:

Remek létezik valami könyv inkább angol nyelv.

A magyart nem nagyon értem még csak 4éve tanulom a magyart

2013. máj. 18. 10:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Azt tanácsolom hogy a PHP-t és a Javascriptet párhuzamosan tanuljad. Ha nem megy, akkor kicsit több energiát átcsoportosíthatsz a PHP javára, de foglalkozz a JS-el is!

A SQL-be bele fogsz ütközni a PHP-s tanulmányaid során, nem lehet szétválasztani. Amikor majd adatot akarsz tárolni a szervereden, és arra gondolsz, hogy bele kéne írni őket fájlokba, akkor jön el az idő megtanulni valamilyen SQL-t (általában MySQL-t).

Könyvet nem tudok sajnos ajánlani, referenciából tanultam. A PHP referenciában sok példa van, abból remekül lehet tanulni.

2013. máj. 18. 11:33
 4/4 Drone007 ***** válasza:

Javascriptet tanulj először. A html és javascript használatával már jó sitebuild-eket lehet összehozni.

A legjobb tananyag a weben:

[link]

2013. máj. 18. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!