Hogy legyen tovább? php or js?
Hy érdekelne a véleményetek 3hónapja foglalkozom a html-lel ami nem sok idő,de eléggé jó alapom van tehát sok mindent megtudok oldalni html párhuzamosan css-t is csináltam.(css3)
Most js legyen tovább vagy valami szerveroldali programozás php .NET...stb?
Mindenképp JS, hogy megismerd a script nyelvek alapjait.
Utána már mehet a PHP, és kicsit később a MySQL.
Remek létezik valami könyv inkább angol nyelv.
A magyart nem nagyon értem még csak 4éve tanulom a magyart
Azt tanácsolom hogy a PHP-t és a Javascriptet párhuzamosan tanuljad. Ha nem megy, akkor kicsit több energiát átcsoportosíthatsz a PHP javára, de foglalkozz a JS-el is!
A SQL-be bele fogsz ütközni a PHP-s tanulmányaid során, nem lehet szétválasztani. Amikor majd adatot akarsz tárolni a szervereden, és arra gondolsz, hogy bele kéne írni őket fájlokba, akkor jön el az idő megtanulni valamilyen SQL-t (általában MySQL-t).
Könyvet nem tudok sajnos ajánlani, referenciából tanultam. A PHP referenciában sok példa van, abból remekül lehet tanulni.
Javascriptet tanulj először. A html és javascript használatával már jó sitebuild-eket lehet összehozni.
A legjobb tananyag a weben:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!