Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mennyibe kerül egy weblapot...

Mennyibe kerül egy weblapot létrehozni? Ilyen ask. Fm szintűt?

Figyelt kérdés
Nem ingyenest szeretnék, mert bevételt is akarok a reklámokból.
2013. máj. 15. 20:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Attól függ kihez mész a problémáddal. Szerintem nincsenek szabványosított árak. Talán még átlag árat sem érdemes mondani, mert nagyon változó. Ha fusizót keresel, lehet elvállalja 50-ért (persze függ az emberke önérzetétől is). Egy középszerű, némileg trendet követő cégnél mondjuk 150. De ha egy profi csapatot keresel meg, az valószínűleg 200 ... *-os ég szintű lesz.
2013. máj. 15. 20:36
 2/10 anonim ***** válasza:

szia!

Hogy ha keresel egy vérpistikét akkor kb. 50-100e ft ... sose lesz kész, ha véletlen elkészül akkor már az elkészülés pillanatában elavult lesz.

Egy normális cég egy ilyen szintű weblapot grafikával mindennel együtt kb. ~500-1000e ft körül lesz minimum.

2013. máj. 15. 21:37
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! És a webtárhely? Ez azért komolyabb lenne, mint egy sima honlap. Olyat szeretnék ahol a felhasználók interakcióba léphetnek egymással. Amolyan közösségi oldal felé. Szóval nemcsak az elkészítése hanem domain meg ilyesmik?
2013. máj. 15. 21:39
 4/10 anonim ***** válasza:

Tárhelynek kezdetben (Fejlesztés és még beindul) elég egy jobb, rugalmasabb tárhelyszolgáltató, akinek szerverei nincsenek leterhelve, esetleg egy VPS.

Domain ebben a témában apró pénz, hisz éves szinten pár ezer csak.

Max akkor kerül többe ha pl. meg akarod vennie a fb.hu domaint. :-D

2013. máj. 15. 21:47
 5/10 anonim ***** válasza:

Ja'h és a weboldal készítése, az előttem szólokhoz hasonlóan én is 500 -tól attól függően milyen extra dolgokat akarsz, pl. a felhasználók kommunikációjában.

(pl. egy live kamera szolgáltatás, és hozzá a háttér, elégé megtudja dobni a költségeket)

2013. máj. 15. 21:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Ahhoz hogy én tudjak ilyen csinálni muszály egyetem vagy tanfolyamokon esetleg önképző módon is el lehet sajátítani?
2013. máj. 15. 21:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Első lépés: légy tisztában a képességeiddel. Míg olyan szintre lépsz, ahol egy átlagos webprogramozó és webdesigner van, sok víz folyik még le a Dunán.
2013. máj. 15. 22:03
 8/10 anonim ***** válasza:

"Ahhoz hogy én tudjak ilyen csinálni muszály egyetem vagy tanfolyamokon esetleg önképző módon is el lehet sajátítani?"

Ahhoz hogy ilyet tudj készíteni még egy egyetemi képzés is nagyon kevés hozzá, az alapokat megtanítják, de rengeteg gyakorlatra és tapasztalatra is szükség van.

Egy egyetemi képzés, közben éhbérért diákmeló kis cégeknek, hogy tapasztalatot szerez, majd a sikeres záró vizsgák után, egy nagyobb cégnél 4-5 év gyakorlati ismeretek bővítése, és után bátran bele vághatsz.

(Nem feltétlen kell az egyetemi képzés, de nem árt hogy tisztába legyél az alapokkal, és nagyobb eséllyel pályáz állásokra.)

2013. máj. 16. 07:48
 9/10 PHP de kóder! ***** válasza:
igazandibol egyetem (msc) is kell hozza, ott csak egy csomo felesleges dolgot tanitanak, inkabb csak egy foiskola (vagy ahogy most nevezik bsc. kepzes), ott inkabb gyakorlatias a kepzes
2013. máj. 16. 11:08
 10/10 Daniel_La_Costa ***** válasza:

Velemeny.... ha valoban erdekel a dolog, es van lehetoseged sajat webszervert futtatni (mysql, php stb... eleg hozza egy sajat gyengebb gep is mig tanulsz) es valoban utannajarsz a szakirodalomnak, akkor bele lehet tanulni, ill a sajat webszerveren gyakorolni, esetleg letolteni bizonyos free php motorokat es azok mukodeset nezegetni. Persze ez is hosszu folyamat, de az ember melo utan hazaerve olvasgat "kicsit", kiprobal ezt azt, es egy ido utan elkezd egy egyszeru motort megirni, ekozben fejleszt meg magat, es boviti-boviti, mignem valoban mondhatni ra h tenyleg valamit ert hozza...

Ismerosom nemet webfejleszto cegnel melozik, igy tanult bele most 2-300 euro-s php motorokat dob piacra (meg kell jegyezni nem 2 evi onfejlesztes utan, ill a css reszet meg mindig nem o irja 100%-ban)

tehat velemnyem szerint nem kell sem egyetem, sem foiskola, persze gyorsabban meg lehet "tanulni" ott, de lassuk be azert ehenhalni egy php nyelvtudasert.....

MySQL-rol meg csak nem is beszeltunk... :)

2013. máj. 26. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!