A blogomra valami dizájn vagy ingyen reklám jól jönne. Ki segíteni ebben?
Figyelt kérdés
Kérlek előtte nézzétek meg az oldalt! :)2013. máj. 13. 17:58
1/11 anonim válasza:
Most akkor design kell, vagy ingyen reklám?
2/11 A kérdező kommentje:
Bármelyik jó lesz! :D
2013. máj. 13. 18:00
3/11 anonim válasza:
és hogy a viharba nézzük meg az oldaladat amúgy, ha nem vagyok túl indiszkrét?....
Szerintem ez halott ötlet.
Designt senki nem fog neked ingyen csinálni.
a bannercsere (ingyen reklám) még talán beleférne, ha értelmes tartalommal rendelkezel.
5/11 anonim válasza:
"Ez a blog azért készült, hogy első kézben értesülj a nagy sportvilág minden híréről!"
Első kézben?...ből...esetleg.
A képeket igazítsd már centerrel, mert rohadt irritáló, hogy mind balra van float-olva.
Ez a téma, háttér, stb egyáltalán nem tükrözi az oldalad mondandóját. nem is értem miért ilyet pakoltál alá.
Valami zöldes, füves, labdás dolgot tudnék helyette elképzelni.
Pár jótanács, így elsőre.
Amúgy ezek a ctrl+c; ctrl+v forró hírek, annyira nem lesznek befutók, szerintem. Nagyon sok idődet ne öld bele!
6/11 anonim válasza:
Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!
7/11 anonim válasza:
bekezdés, tagolás, olvashatóság.. mondanak neked valamit ezek a szavak?
8/11 A kérdező kommentje:
Nagy betű minden mondatkezdésnél! Mondanak ezek neked valamit??
2013. júl. 23. 12:40
9/11 anonim válasza:
de én nem blogot írok, csak egy üzenetet, és nem a saját oldalamon
10/11 A kérdező kommentje:
Attól a helyesírást tudni kéne..
2013. júl. 24. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!