Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudok lementeni a...

Hogyan tudok lementeni a dokumentumaimba vagy office-ba egy weboldalt link-ként vagy URL-ként, hogy az a link szövege kék szinű és aláhúzott maradjon?

Figyelt kérdés

Win 7 használok és opera bőngészőt és google chrome-ot.

Tehát, hogy lementve rátudja kattintani és rendesen megnyissa a weboldalt, nem pedig úgy, hogy a képet hozzá nem jelenti meg

2013. máj. 8. 17:00
 1/8 Hufnager Steve ***** válasza:

Válaszd ki a szöveget jelöld ki és hozz létre rá egy hiperhivatkozást és másold be az url-t. Ha nem lenne érthető

LINK

[link]

2013. máj. 8. 17:03
 2/8 anonim ***** válasza:
2013. máj. 8. 17:10
 3/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

a második válaszoló példája nem jó, olyan szempontból hogy hogy ha kimásolom a cimsorból a web címet jegyzettfüzetbe vagy hasonló ilyenbe akkor az csak fekete szinű betűvel jelenik meg és nem is lehet rákattintani hogy megnyissa újra azt a weblapot.

2013. máj. 8. 18:44
 4/8 A kérdező kommentje:

az első válaszóló közel járt az elképzelésemhezz, az office word-ben kattintottam a hiperhivatkozásokra és bemásoltam a cimsorban kijelőlt webcímet(linket), aztán kék szinű lett a link szövege meg aláhúzott, de viszont nem lehet rákattintani,hogy megnyissa a weblapot újra.

agy nem jól csináltam valamit ezzel a hiprhivatkozás dologal vagy nem tom kicsit bonyolult ez a hiperhivatkozás funkció.)

A lényeg az hogy mindegy hova mentem office-ba vagy jegyzetfűzetbe, csak ha megnyiom mondjuk a windowson belűl a dokumentumok mappát, azon belűl én csináltam egy mappát, elnevezve, hogy PL.: web linkek, megnyitom és benne olyan linkek legyenek hogy rátudjak kattintani, megnyissa azt a weboldalt :)

2013. máj. 8. 18:56
 5/8 anonim ***** válasza:
A Jegyzettömb egyszerű szövegszerkesztő, ha esetleg nem vennéd észre, formázni sem tudsz benne. Tehát ott sosem fogsz kattintható linket látni a szövegben.
2013. máj. 8. 18:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Word-ön belül azért nem tudsz sima kattintással rámenni, mert a sima kattintásnak Word-ben más a funkciója: pozíciónálja a kurzort. De nem kell csüggedni, ha lenyomod a CTRL gombot és úgy kattintasz, akkor meg fogja neked nyitni a linkedet. (Egyébként erről tájékoztat is a Word.)

Egyébként meg könyvjelzőket használni egyszerűbb lenne.

2013. máj. 8. 19:00
 7/8 A kérdező kommentje:

Aham köszi az utólsó két választ, könyvjelzőt használok az opera böngészőn belűl, már egy csomo minden el van mentve, csak azon mire végig szaladok hogy melyik is az aweboldal amit elmentettem, főleg ha el is felejtem a pontos nevét, és mikor megpillantom kikeresés közben melyik az a weboldal amit keresek akkor katt rá és annyi.

Csak akartam külön egy mappát a dokumentumaim közt pár fontosabb lijiket elmenteni, na de mind1 akkor marad a megszokot keresgélés :) eddig is megtaláltam, csak gondoltam megkönyitem a dolgom

2013. máj. 8. 19:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Könyvjelzőket is tudsz mappázni, beszédes névvel ellátni, hogy megtaláld. + Chrome-ban, ha bemész a könyvjelzőkezelőbe, van keresés mező.
2013. máj. 8. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!