Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan kezdjek neki a weblapom...

Onnocska kérdése:

Hogyan kezdjek neki a weblapomnak?

Figyelt kérdés
a Youtube Csatornámnak szeretnék egy html honlapot!! Hogyan kezdjek hozzá?

2013. ápr. 27. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Először is tanuld meg a HTML-t...
2013. ápr. 27. 14:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Én olyanra gondoltam hogy Adobe Dreamviewerben elkészítem és feltöltöm 1 tájhelyre
2013. ápr. 27. 14:50
 3/5 geiszla ***** válasza:

Először kell neki egy szerver, ahol regisztrálod a honlapcímet.

A választás programozási képességeidtől függ.

Ha teljesen kezdő vagy, érdemes egy ingyenes, grafikus szerkesztési lehetőséggel felszerelt szolgáltatót választani (pl. eoldal)

Ha tudsz programozni, vagy van valamilyen asztali programos webszerkesztésre, akkor valamilyen webes nyelven, a szebb URL miatt érdemes más szolgáltatást választani (dot.tk: ilyenkor a cím az lesz, hogy: valami.tk)

2013. ápr. 27. 14:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Ahhoz is kelleni fog a HTML.
2013. ápr. 27. 14:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Énis most keztem weblapot készíteni, én először úgy csináltam hogy létrehoztam egy domaint itt www.dot.tk azután beregiztráltam egy tárhelyet www.000webhost.com összecsatoltam a domain nevemmel pl kapyhu.tk és egy ingyenes kompozer nevű programmal szerkezgettem ha van bármi kérdésed akkor segítek írj nyugottan.
2013. ápr. 27. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!