Tumblr-el kapcsolatban tudna segíteni valaki?
Figyelt kérdés
Eddig minden oké,kiválasztottam egy témát,már el is kezdtem blogolni,de két problémám lenne.
1:Hogyan lehet egyedi nevet választani,ami látszik a fejlécen.Pl: xvsb.tumblr.com és a ha a fejlécre irányítom az egeret,mondjuk "csucsu" látszik.
2:szeretnék a blogomra egy külön menüpontot csinálni,azt hogyan lehet?Remélem érthetőre sikerült.
2013. ápr. 26. 15:48
1/4 anonim válasza:
írj, és adok kódot a menüpontra meg elmagyarázom, mert ez témától is függ. az első kérést meg nem értettem.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia!Az első kérdést sikerült megoldanom,véletlenül jöttem rá.
Itt az oldalam címe,nem tudom,hogy ezzel a témával lehet-e valamit csinálni.
A segítséget előre is köszönöm :)
2013. ápr. 29. 08:14
3/4 anonim válasza:
őszinten csak akkor tudnám megcsinálni a plusz menüpontos dolgot, ha látnám a kódot. mert ez eléggé témafüggő dolog.
4/4 A kérdező kommentje:
És azt hogyan tudnám elküldeni neked?
2013. máj. 1. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!