Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy állítsam be az XAMPP-ot?

Hogy állítsam be az XAMPP-ot?

Figyelt kérdés

Egyetlen leírást kérnék arról hogy miket kell átirogatnom az xampp telepítése után, vagy a kicsomagolós verzió kicsomagolása után. Leginkább a phpmyadminnal vannak gondjaim, ezt mindenhol másképp íratják át, én meg nem tudom hogy akkor hogy is kéne! Nem tudom hogy a jogoknál melyik felhasználót hogy állítsam be, meg hogy melyiknek kel egyáltalán ott lennie, és hogy melyiket használjam a weblapokon az adatbázis kapcsolódáshoz. Itt a jelszóval vannak gondjaim... De most utoljára már olyan is történt hogy tudtommal minden adat helyesen volt beírva és: "Table \'...\' doesn\'t exist"

Köszönöm a segítséget, már ha valaki levette hogy ebből hogy mi a problémám.

2009. szept. 26. 11:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Vazze!!! XD Hétfőn elmondom neked részletesen, mer mi ezt tanuljuk suliba, csak akkor kapunk hozzá leírást. Mer még mi se értünk hozzá...
2009. szept. 26. 13:05
 2/7 A kérdező kommentje:

kössz, vazze

Akkor légyszi írd le a phpmyadmin config fájljainak működését mert nem szeretnék buta maradni. Ilyet neked hol tanítanak?

2009. szept. 26. 17:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Érettségi utáni szakképzés, bekerült a tantervbe de nagyjából senki nem ért hozzá, de találtak valami jegyzetet és majd odaadják, amúgy nekünk az XAmpp, a Drupal-hoz kell, amit megint senki nem tud használni...
2009. szept. 26. 18:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Na szal mi kell akkor pontosan?
2009. szept. 28. 18:23
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát a phpmyadmin felhasználóival kapcsolatos dolgok, a config fájlban mit hogyan kell beírni, vagy valami ilyesmi. Ezzel vannak itt problémák. Kapisgálom én magamtól is félig-meddig de nem jó!

De ha digitális formában van anyagod akkor bármi jöhet! Köszi előre is, ha nincs infó akkor is megoldom ha beledöglök is!

2009. szept. 28. 19:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Njo, elég sok, bescannelem inkább...
2009. szept. 29. 21:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Nyugi, nem kell hozzá technikum! :D

[link]

2010. júl. 30. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!