Hogyan kell Weboldalt készíteni?
Figyelt kérdés
Kiskorom óta nagyon érdekel engem a weblapkészítés.... szeretnék majd egyszer nyitni egy oldalat ahonnan az emberek bérelhetnének maguknak weblabot amit kérésre én állítom ossze...webdesignek hivjak ha joltudom... valaki tud tippet adni hogy hol kezdjek el tanulni és mibol pontosan ? hogyan kell uzemeltetni egy weblabot ? ugymukodnek mint pl a játékszerverek ? (elnézést az írásomér nem magyarországi vagyok ) 18/F2013. ápr. 22. 17:36
1/6 uno20001 válasza:
2/6 PHP de kóder! válasza:
kezdetnek tanuld meg hasznalni ennek az oldalnak a keresojet. nehany honap mulva talalkozunk
3/6 A kérdező kommentje:
második választ nemértem... az elsonek meg nagyon szepen koszonom!
2013. ápr. 22. 18:49
4/6 anonim válasza:
A #2 válaszoló arra gondol, hogy ezzel a kérdéssel nem te vagy az első a Gyakori Kérdések-en, tehát valaki már feltette ezt a kérdést itt. Ennek megtalálására pedig használhatod (és ajánlott is, hogy használd) az oldal keresőjét.
5/6 anonim válasza:
"szeretnék majd egyszer nyitni egy oldalat ahonnan az emberek bérelhetnének maguknak weblabot amit kérésre én állítom ossze"
Életképtelen ötlet...
6/6 A kérdező kommentje:
Vegulis igazad van...rengeteg az kngyenes tarhely is...valahogy lehet penzt keresni ezzel? latogatotsag vagy eladni egy jol osszeirt oldalat? valami lehetoseg van? ha igen akkor milyen es hogy?
2013. ápr. 25. 01:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!