Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan lehet azt bizonyítani,...

Hogyan lehet azt bizonyítani, hogy valaki elfogadta a felhasználási feltételeket?

Figyelt kérdés
Mert gondolom arra hivatkozni,hogy kattintott, vagy anélkül nem is regelhetett volna nem bizonyít semmit.

2013. ápr. 20. 22:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Azért az IP sem bizonyít semmit se... pl. elmész kávézóba és ingyen wifin keresztül regelsz.
2013. ápr. 21. 17:08
 12/16 anonim ***** válasza:

Oké de ott te regisztrálsz, csak tudod, hogy mire. :)

Na'h meg ott amit kapsz IP -t lakóhelyedhez közel van, (ha csak nem épp nyaralsz, de aki nyaralásán internetezik és idejét új helyere történő webes regisztrálással tölti...).

Ja'h de azt se felejtsük el, hogy későbbiekben lehet otthonából is felkeresi az oldalt. Ekkor belépéskor, otthoni adataival is készül egy bejegyzés. (legalábbis a biztonságos rendszerek belépést IP -hez is kötik)

2013. ápr. 21. 17:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Első oldalt olvastam edig csak, de szerintem a kérdező arra gondol, hogy ha ő elfogad valamit, aztán azt közben módsítják, tehát pl ingyenes volt, amikor elfogadta, de már nem az, mert sunyiban módosították, akkor mivan!?
2013. ápr. 22. 01:45
 14/16 A kérdező kommentje:

előző:

-nem erre gondoltam, hanem arra ,hogy a user simán letagadja.

-De a Te felvetésed is érdekes! Tényleg mi van akkor , ha a regisztráció pillanatában még ingyenes egy szolgáltatás, majd átírják arra , hogy én is elfogadtam 10.000Ft-os árat(ez hasonló lehet az üres oldal problémához)?

2013. ápr. 22. 01:55
 15/16 anonim ***** válasza:

A szervertől kikérhetik ezt az adatot is.

Mást nem pl. csinálsz egy atw-s honlapot. Te bepipáltad, majd ezután módosítják, hogy fizetned kell 10000 Ft-ot.

Na már most ilyenkor lefoglalhatja a rendőrség a winchestert, és megnézi, hogy mi volt előtte korábban( persze nem ilyen egyszerű), és kiderül, hogy módosították a fájlt. Illetve asszem mivel raid tömbe tárolják az adatokat így megmarad egy bizonyos ideig az eredeti is, ez elég gyorsan kiderül.

2013. ápr. 22. 08:26
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha módosul az ÁSZF, akkor értesíteni kell az aktuális felhasználókat.

Ha a szolgáltatás korábban ingyenes volt, és most fizetős lesz, alapból nem lesz minden felhasználó köteles fizetni.

Ha regisztrál is, nem kötelezhető a fizetésre.

Maximum annyit csinálhat a weblap tulajdonos, hogy amíg nem fizet nem érhet el szolgáltatásokat a felhasználó.

Lásd pl. Facérbook:

Régebben bárkinek írhattál üzenetet, de most bevezeti hogy csak ismerősöknek írhatsz, ha idegennek akarsz, akkor fizetsz, de nem kell fizetni a régebbi üzenetekért.

2013. ápr. 22. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!