Kinek áruljam el a weblap ötleteim?
Figyelt kérdés
Van kettő még nem megvalósított weblap ötletem, de kinek árulhatom el, hogy megcsinálja? Ugyanis én nem értek hozzá...2009. szept. 24. 14:53
1/4 anonim válasza:
az a cég aki ezt fogja csinálni nem avval fog törödni hogy te mit akarsz hanem avval hogy ki e fiteted a munkájukat :)
2/4 anonim válasza:
Webmelón feladsz egy hirdetést, leírod az elképzeléseid, aztán majd a munkavállalók úgyis megmondják, hogy milyen alapokon fektetnék le az oldalt. Legtöbbjük mutat referenciát is, valamint kapsz árajánlatot is...
3/4 anonim válasza:
Fejedben vannak még az ötletek? ...mert szívesen segítenék benne.
4/4 anonim válasza:
Én értek hozzá, ha gondolod írj mail-t és megbeszéljük, hogy hogy képzelted el te/ és én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!