Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Blogspot-on hogy tudok a cím...

Blogspot-on hogy tudok a cím alá menüsort tenni?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 15:11
 1/4 uno20001 ***** válasza:
A blog vezérlőpulton belül az oldalak opciónál.
2013. ápr. 17. 19:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm megtaláltam, de vagy én csinálok rosszul valamit, vagy nem úgy működik, ahogy szeretném. Úgy szeretném megcsinálni, hogy minden kis fül alatt több bejegyzést tudjak csinálni, de arra nem jövök rá hogyan kell...
2013. ápr. 17. 20:25
 3/4 anonim válasza:
Ha rá mész a blogodra akkor felül kihozza hogy tervezés. Aztán bal oldat menj arra, hogy oldal, majd felül lenyitod az új oldal fület ott pedig rá mész az üres oldalra. Ott beírod hogy mit szeretnél mi legyen az új fül neve majd elmented és utána már kihozza ugyanitt mind a két oldalt és ott csak rá mész hogy szerkesztés és ide tudsz mindig új bejegyzést csinálni.:) Remélem segítettem.
2013. jún. 2. 14:33
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, sikerült :)
2013. jún. 5. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!