Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Regisztráció, hogyan?

Regisztráció, hogyan?

Figyelt kérdés
Hogyan lehetne regisztrációs "modult"(?) csinálni? Például ha belép akkor ez meg az elérhető lesz számára?
2009. szept. 23. 22:59
 1/5 anonim ***** válasza:
52%

Egyszerű mint az 1x1..

Ráfordítasz 1 évet pl PHP programozásra, és már menni is fog.. tehát olyan egyszerű mint az 1x1.. azt is annó iskolába tanultad 1 évig.. nem? :)

2009. szept. 24. 01:19
 2/5 anonim ***** válasza:
57%
Ha már akkor inkább valami mást. A PHP elég gányolt fos. De amúgy jah, kb így: ráfordítasz egy kicsit, hogy megtanulj programozni, és menni fog.
2009. szept. 24. 08:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendben :) Tudtok valami oldalt ahonnan meglehetne tanulni pár alapdolgot?
2009. szept. 24. 10:17
 4/5 anonim ***** válasza:
61%

Annak aki leszavazta az első 2 hozzászólást:

Elég nagy marha vagy, mivel a regisztrációt nem lehet megoldani sima HTML-el, amit csak úgy oda rak valaki az oldalára.. ez sokkal bonyolultabb, mivel a felhasználót a szervernek meg kell tudnia különböztetni és ezt HTML-ben nem lehet.. max javascriptel, de az elég fos megoldás.. szóval lehet html-ben is de az fail dolog..

szóval aki leszavazta:

Elmondom neked, hogy azért tanulják az emberek főiskolán/egyetemen a php programozást és egyéb webes programozást, mert nem tudja az ember magától.. mondjuk én 17 vagyok és magamtól tanultam de az más tészta.. :D

SZÓVAL NEM PIROS GOMBOT KELL MEGNYOMNI ÉS LEESIK ELÉG EGY FULL PORTÁL

ha nagyon akarsz regisztrációt akkor telepítsdél fel valami ingyenes portálmotort

XOOPS, E107, stb

2009. szept. 25. 09:39
 5/5 A kérdező kommentje:
oké. (Y)
2009. szept. 25. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!