Regisztráció, hogyan?
Egyszerű mint az 1x1..
Ráfordítasz 1 évet pl PHP programozásra, és már menni is fog.. tehát olyan egyszerű mint az 1x1.. azt is annó iskolába tanultad 1 évig.. nem? :)
Annak aki leszavazta az első 2 hozzászólást:
Elég nagy marha vagy, mivel a regisztrációt nem lehet megoldani sima HTML-el, amit csak úgy oda rak valaki az oldalára.. ez sokkal bonyolultabb, mivel a felhasználót a szervernek meg kell tudnia különböztetni és ezt HTML-ben nem lehet.. max javascriptel, de az elég fos megoldás.. szóval lehet html-ben is de az fail dolog..
szóval aki leszavazta:
Elmondom neked, hogy azért tanulják az emberek főiskolán/egyetemen a php programozást és egyéb webes programozást, mert nem tudja az ember magától.. mondjuk én 17 vagyok és magamtól tanultam de az más tészta.. :D
SZÓVAL NEM PIROS GOMBOT KELL MEGNYOMNI ÉS LEESIK ELÉG EGY FULL PORTÁL
ha nagyon akarsz regisztrációt akkor telepítsdél fel valami ingyenes portálmotort
XOOPS, E107, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!