Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudnám megcsinálni?...

Hogyan tudnám megcsinálni? Jegyzettömb-html-egyszerű honlap

Figyelt kérdés

Úgy ahogy van h*lye vagyok a honlapszerkesztéshez, és még a gépem is rátesz egy lapáttal. Ha elmentem a jegyzettömbös file-t html-ben is, akkor átírja az egészet, sé teljesen használhatatlan lesz.

Iskolába kéne, Rab-szigetről csinálnék egy nagyon egyszerű honlapot de egyszerűen nem megy. Próbáltam Wordpresset azt meg meg se nyitja, meg php-ba van.

Nem akarok megbukni belőle, valaki tudna segíteni? Ért valaki a honlapszerkesztéshez? Hiába keresek neten html kódokat egyszerűen nem látom át mi hogy van, sose voltam jó infóból.

Egy végtelenül egyszerű kis honlap kéne Rab-szigetről, és még ez se jön össze.:S Szöveget is szétszedi amit beírok, plusz a kódokat is átvariálja. (nem tudom miért, pedig próbáltam 5-féleképpen elmenteni.)

Valaki tudna segíteni? 17/L

2013. ápr. 14. 12:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Csinálj egy szöveges dokumentumot (aminek .txt a kiterjesztése), nevezd át a kiterjesztését .html-re.

Töltsd le a Notepad++-t és nyisd meg vele, majd szerkeszd.

Nézd át ezt az oldalt, innen gyorsan megtanulhatod a nagyon alapokat:

[link]

2013. ápr. 14. 20:39
 12/14 jonyka01 válasza:

Na ehez gimiben ne fuss neki html-t tanulni.

Rákeresel google-ban egy "html template"-re, ott ki tudsz választani egy neked tetsző kinézetet. Letöltöd, megnyitod akár notepadban, akár notepad++ ban, de semmiképp ne használj modern szövegszerkesztőt. Megkeresed a szoveges részt és helyettesíted a saját szövegeddel. Játszadozz míg rájössz.

2013. ápr. 17. 14:26
 13/14 anonim ***** válasza:

"Na ehez gimiben ne fuss neki html-t tanulni. " - bullshit!

Én gimiben már php-ztam... és nem erőltettem meg magam.

2013. ápr. 17. 14:44
 14/14 jonyka01 válasza:
Előző, magam is. De a kérdező nem fog. és emiatt sem fog, csak megkeresi a legkönyebb megoldást. Gimiben én is azt csináltam.
2013. ápr. 17. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!