Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy lehet egy saját honlapot...

Hogy lehet egy saját honlapot létre hozni?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 20:34
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem akarsz sokat szenvedni leszedsz egy előre legyártott könnyen konfigolható kész morort, pl. egy jomlát. Ha szenvedni akarsz akkor könyvek.. HTML, CSS, JavaScript, JAVA, PHP, FLASH, Mysql, Ajax, STb.t megtanulod és akkor már szinte olyan weboldalt csinálsz amilyent akarsz.
2013. ápr. 9. 20:46
 2/8 anonim ***** válasza:
például UW.HU, de ha nem tudsz html-t, akkor e-oldal.hu vagy mlap.hu
2013. ápr. 9. 20:47
 3/8 anonim válasza:
webnode.hu, e-oldal.hu , atw.hu(tárhely), joomla, és még egy csomó más egyszerű honlapkészítés. amiket itt felsoroltam mindet ki is próbáltam de nekem a webnode és a jooml jött be mert egyszerűek.
2013. ápr. 9. 22:13
 4/8 Drone007 ***** válasza:

Nem bántásból, de annyira jól járnál, ha használnád a GyK keresőjét.

Kb te vagy a 19864. aki felteszi ezt a kérdést. (de lehet hogy tévedek párszázat)

2013. ápr. 9. 22:28
 5/8 PHP de kóder! ***** válasza:

hat igen. mit varjunk egy olyantol, aki meg a keresot sem tudja hasznalni?

Hogy lehet egy saját honlapot létre hozni?

Fizetsz valakinek, aki ert hozza, igy is tul sok dilettans van, nem kell egy n+1.

felesleges ugyis irnom, szerintem mar reg nem olvassa ez a verpistike

2013. ápr. 12. 17:56
 6/8 anonim válasza:
Szerintem a legegyszerűbb, ha a G-Portál-t használod, ingyenes és egyszerű. Sok sikert!
2013. ápr. 15. 08:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miért kell valakit leszólni, ha kérdezni mer? Csak nézzétek meg, mi a címe ennek a weblapnak, és mi a mottója? Ha nem tetszik ne ide írjatok.
2013. ápr. 15. 21:43
 8/8 anonim válasza:
Használd a dotemplte.com sablonkészítőt, majd a letöltött fájlokat szerkeszd az Aptana Studioban.
2013. ápr. 16. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!