Egy állatneveldének nagy látogatottsága lenne?
Most kicsit elgondolkoztam, hogy egyáltalán van-e 5 weblap programozási nyelv.
Elvileg a php az, bár sokan script-nyelvnek mondják, de vegyük ide.
A javascript az egyértelműen script nyelv, tehát hagyjuk. A vbscript szintén.
A flash actionscript nagy jóindulattal nevezhető prognyelvnek, hiszen az interpreter a flashben van.
Aztán ott az asp.net az prognyelv végülis.
Esetleg weblap programozáshoz lehet használni a java-t is, úgyhogy ezzel négy. Bár a szőrözösebbek ebből csak az asp-t és a java-t ismerik el :)
Okés, mi az ötödik?
De hogy a kérdésre (az eredetire) is feleljek:
Nem, nem lesz látogatottsága. Kismillió ilyen weboldal van, és van amelyiknek egészen kiválló a backendje, emellett a látogatottsága a zéróhoz közelít.
Nem, nem felesleges. Ellentmondás? Nem az. Látogatottságot nem érsz el vele, de legalább gyakorolsz.
Sok sikert!
Nem szó szerinti weblap programozási nyelv
úgy értettem, amivel egy honlapot össze lehet rakni designnal és működéssel
Drone007, szerver oldalon ezeket ismerem: PHP, CGI, ASP, JSP, CFM
Ezekből az első kettő amit rendszeresen használok is. :)
Én ezeket: php html css javascript (és jquery).
Ezekkel egy honlapot simán össze lehet rakni..
H.Tibor87: A cgi-t nem véletlenül hagytam ki :)
A jsp (java servlet) és a cfm (coldfusion) az gyakorlatilag java, de esetleg még a perl-t bevehetjük a sorba :)
Kedves kérdező! A fejlesztés tanulásának már az elején jó tisztázni, hogy bizony amit felsoroltál azokból talán csak a php nevezhető programnyelvnek, a többi nem az. A jQuery pedig egy javascript könyvtár (library). A fogalmakkal illik tisztában lenni, különben nem vesznek komolyan.
De amit írtam, az áll, csinálj bármilyen weboldalt, ha te magad fejleszted akkor nem érdekes mekkora a látogatottsága, ha tanulsz belőle, akkor már megérte.
Profi világmegváltó oldalt ráérsz majd akkor csinálni, ha már te magad is profi vagy.
Ha neveldét csinálsz akkor legyen kreatív. Például egy politikus nevelde tényleg tök poén lenne vagy mondjuk egy proli nevelde. Tuti felmennék nevelgetni egy prosztót. :D
miert hasznalsz olyan szavakat, amelyeknek nem ismered a jelenteset?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!