Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Egy állatneveldének nagy...

Egy állatneveldének nagy látogatottsága lenne?

Figyelt kérdés
Csinálok egyet ezért kérdezem, hogy nem felesleges-e.
2013. ápr. 5. 21:15
1 2
 11/16 Drone007 ***** válasza:

Most kicsit elgondolkoztam, hogy egyáltalán van-e 5 weblap programozási nyelv.

Elvileg a php az, bár sokan script-nyelvnek mondják, de vegyük ide.

A javascript az egyértelműen script nyelv, tehát hagyjuk. A vbscript szintén.

A flash actionscript nagy jóindulattal nevezhető prognyelvnek, hiszen az interpreter a flashben van.

Aztán ott az asp.net az prognyelv végülis.

Esetleg weblap programozáshoz lehet használni a java-t is, úgyhogy ezzel négy. Bár a szőrözösebbek ebből csak az asp-t és a java-t ismerik el :)

Okés, mi az ötödik?

De hogy a kérdésre (az eredetire) is feleljek:

Nem, nem lesz látogatottsága. Kismillió ilyen weboldal van, és van amelyiknek egészen kiválló a backendje, emellett a látogatottsága a zéróhoz közelít.

Nem, nem felesleges. Ellentmondás? Nem az. Látogatottságot nem érsz el vele, de legalább gyakorolsz.

Sok sikert!

2013. ápr. 6. 12:17
 12/16 A kérdező kommentje:

Nem szó szerinti weblap programozási nyelv

úgy értettem, amivel egy honlapot össze lehet rakni designnal és működéssel

2013. ápr. 6. 13:34
 13/16 anonim ***** válasza:

Drone007, szerver oldalon ezeket ismerem: PHP, CGI, ASP, JSP, CFM

Ezekből az első kettő amit rendszeresen használok is. :)

2013. ápr. 6. 14:17
 14/16 A kérdező kommentje:

Én ezeket: php html css javascript (és jquery).

Ezekkel egy honlapot simán össze lehet rakni..

2013. ápr. 6. 15:19
 15/16 Drone007 ***** válasza:

H.Tibor87: A cgi-t nem véletlenül hagytam ki :)

A jsp (java servlet) és a cfm (coldfusion) az gyakorlatilag java, de esetleg még a perl-t bevehetjük a sorba :)

Kedves kérdező! A fejlesztés tanulásának már az elején jó tisztázni, hogy bizony amit felsoroltál azokból talán csak a php nevezhető programnyelvnek, a többi nem az. A jQuery pedig egy javascript könyvtár (library). A fogalmakkal illik tisztában lenni, különben nem vesznek komolyan.

De amit írtam, az áll, csinálj bármilyen weboldalt, ha te magad fejleszted akkor nem érdekes mekkora a látogatottsága, ha tanulsz belőle, akkor már megérte.

Profi világmegváltó oldalt ráérsz majd akkor csinálni, ha már te magad is profi vagy.

2013. ápr. 6. 22:17
 16/16 PHP de kóder! ***** válasza:

Ha neveldét csinálsz akkor legyen kreatív. Például egy politikus nevelde tényleg tök poén lenne vagy mondjuk egy proli nevelde. Tuti felmennék nevelgetni egy prosztót. :D

miert hasznalsz olyan szavakat, amelyeknek nem ismered a jelenteset?

2013. ápr. 8. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!