Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek tényleg rossz? :\

Szerintetek tényleg rossz? :\

Figyelt kérdés

Nyitottam egy blogot, ami már nem az első. Az egyik ismerősöm elég mélyen kritizálta, miszerint nem való semmire stb.. a dizájn szerinte szar mert sablon.. de elmondtam neki hogy nem akarok sajátot csinálni, nekem ez tetszik. Szerintetek is semmirekellő?

[link]

2013. ápr. 1. 11:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kb. azt csinálja, amire egy blog való. Akinek nem tetszik, az ne olvassa, és kész. A dizájn annyiból nem szerencsés, hogy a csiricsáré háttér elveszi az ember figyelmét a lényegről. Valami egyszínű háttér jobb lenne, mert a háttér az éppen arra való, ami a nevéből következik. Ne az legyen a legfeltűnőbb.
2013. ápr. 1. 11:27
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
A tartalom kielégitő, a dizájn szerintem eléggé jó. Ne hallgass rá csak irigykedik, Így tovább!:D
2013. ápr. 1. 11:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz! :_)
2013. ápr. 1. 11:33
 4/9 anonim ***** válasza:
70%

A háttérkép túl élénk, a betű le van szürkítve, így a szöveg olvasása nehézkes.

(tartalomig ez miatt el sem jutottam, nem erőltetem a szemem)

2013. ápr. 1. 12:33
 5/9 anonim ***** válasza:
A tartalom mögött a háttér legyen kevésbé átlátszó, mert így nehezen olvasható a szöveg.
2013. ápr. 1. 13:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem simán elég lenne fehér alapon fekete keret is, vagy valami nagyon halvány szürkeárnyalatos háttér. De amúgy teljesen jó.
2013. ápr. 1. 13:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Amúgy ha van rá lehetőséged, akkor a rajzokat scanneld be, és úgy tedd fel, szebbek lesznek :)
2013. ápr. 1. 13:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Fehér szövegháttérrel szürke betűk.. hát nem a legjobb ötlet az biztos.
2013. ápr. 1. 17:45
 9/9 PHP de kóder! ***** válasza:
igen, tenyleg rossz.
2013. ápr. 2. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!