Mért nem jön be az oldal?
Megy a Xmapp. a Config ba be írtam a Szervertől kapott IP m
192.168.1.102 és nem jön be. " Metin2 " Root szerver.
Mit rontottam el? rossz a Config ba írt IP m ?
A routerben állítsd be a portforwardot a géped lokális ip címére a 80-as portot.
Itt kaphatsz segítséget, ha a routered a listában van:
Igen ezt adom meg... 87.101.115.252 mégsem jó.
Portok meg erre vannak írva 192.168.1.102 Re .. ezért nem értem mert régen működött.. és a szerver is portól a helyre amire be írtam hogy 192.168.1.102 magyarul jónak kéne lenni a IP m nek is. vagy nem ?
Csak a 80-as portot nem nyitottad meg kifelé :)
Utolsó képen Service Ports: adj hozzá egy 80-as portot is. Ha az ftp-t is engedni szeretnéd kívülről, akkor egy 21-est is.
És javaslom a no-ip[pont]org-ot, ha nem akarod ip-vel hívogatni a szervert folyton :)
Az EasyPHP szoftverrel ( [link] nagyon egyszerűen tudsz szervert csinálni.
- Telepítés után elindítod.
- A tálcán jobb klikk az ikonjára - Beállítás (Configuration) - Apache.
- Itt a 127.0.0.1 IP-t átírod 192.168.1.102-re. Az újabb verzióban 127.0.0.1:8888 szerepel, melyet 192.168.1.102:80-ra kell átírni.
A 127.0.0.1 IP-t javítsd a saját szolgáltatótól kapott IP címre, hogy legyen hozzáférésed pl. a MySQL adatbázishoz:
allow from 127.0.0.1
A router admin felületén valami ilyet kellene beállítani (kép):
Ha ez kész, akkor egyszerűen a C:\Program Files (x86)\EasyPHP-5.3.4.0\www\ mappába bemásolod a weboldalt, és a [link] IP-d böngésződben megnyitva működni kellene az oldalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!