Hogyan tudnám az adf. Ly-t összekapcsolni a "More" gombal wordpressbe?
Figyelt kérdés
azt szeretném elérni, h ha valakinek felkelti a figyelmét a cikk, és meg szeretné nézni a teljes cikket akkor adf.ly "kapun" jusson el a teljes cikkhez. van erre valamiféle lehetőség?2013. márc. 23. 19:11
1/7 anonim válasza:
Bocs, de ez rohadt gusztustalan húzás, csak olvasókat fogsz vele veszteni (ha vannak egyáltalán).
2/7 A kérdező kommentje:
köszi az értelmetlen választ. fogalmad sincs h mekkora a forgalma és hogy miért nem zavarná a látogatókat az 5 másodperces kapu ;)
2013. márc. 24. 10:48
3/7 anonim válasza:
Mint felhasználó nagyon gyorsan elhúznék az oldaladról, ha ilyeneket raknál elém. Mi az a bónusz tartalom, amihez így juthatnak hozzá?
4/7 anonim válasza:
Igen bizonyított felmérés hogy ez zavarja a látogatókat, ugyanolyan mint a kötelező likeolás csak azért hogy láthasd a tartalmat vagy a képet, avagy a felugró like ablak.
A kérdésre válaszolva, szerintem erre van wp plugin. ha ingyenes nem is, fizetős biztos akad.
5/7 anonim válasza:
Én egyébként első blikkre úgy csinálnám, hogy készítenék egy plusz fieldet a posztokhoz, oda lehetne írni az ad.ly-s linkeket, a templatet meg úgy módosítanám, hogy a read more a poszt helyett a fieldben megadott címre linkeljen. Az ad.ly adminján meg értelemszerűen a poszt urljét adod meg, úgy jut vissza a júzer.
6/7 anonim válasza:
A likeolós tartalomelérést ne is mondd, kiborít hogy küzdenek a likeokért a gagyibbnál gagyibb 9gag copy oldalak:)
7/7 A kérdező kommentje:
teljes mértékben igazatok van, ugyanezen a véleményen vagyok én is.
a tartalom... a tartalom videókból áll, olyan real, amatőr videókból ahol verekedés van. nyilván engem annyira nem hoz lázba a dolog, bár pár vidin jót röhögtünk. De a társadalom nagy részének kapós lenne ez a dolog, és már magam előtt látom, hogy jó k*rva idegesítő ez az adf.ly de már csak egy vidi :$ meg még1 meg még1.
2013. márc. 28. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!