A JavaScript erre megoldás lehet?
Eddig amikor weblapot csináltam, mindig $_GET értékének megfelelően változtattam az adott menü tartalmát.
Most facebook alkalmazást csinálok és a problémám, hogy itt ezt nem lehet megvalósítani.
JS-hez csak alap szinten értek, ezért teszem fel inkább a kérdést a profiknak.
Meg lehet csinálni ezt valahogy JSbe?
Esetleg az nagyon primitív megoldás lenne, ha minden oldalt külön div-be raknék és a menüponttól függően állítja be látható/láthatatlanra?
Minden menü főkként php-t tartalmaz csak!
Jobb ötletem sajnos nincs, ezért várom, hogy hátha valaki tud valami okosabbat mondani.
Megoldhatod úgy, de nagyon picit lassabb lesz (tartalomtól függően persze).
Nem tudom pontosan mit szeretnél, de JavaScript-el lehet URL-ből GET-es értékelek kiolvasni.
Köszönöm a segítségeket!
A probléma nem abból fakad, hogy mivel olvassam ki a $_GET-et, hanem abból, hogy facebook alkalmazásnál az url mögé nem tudok ?valami= vagy &valami=t írni.
De akkor marad ez a megoldás, csak nem akartam beleugrani, mert JS tapasztalatok híján, nem tudom, hogy mennyire versenyképes a megoldás.
Még egyszer: Köszönöm szépen nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!