Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért nem "hihető" amit...

Miért nem "hihető" amit leírtam a weblapon?

Figyelt kérdés

Készítettem egy weblapot (premium.lapunk.hu)

És sok ember (aki nem ismer) Azt mondja aweboldalon meghirdetett "üzletre", hogy átvágás/baromság!

Pedig nem az! Már 13an vagyunk és teljesen jól működik!

Mit írjak át rajta, hogy hihetőbb legyen?

2009. szept. 14. 14:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az utolsó mondat tetszik a honlapodon: "a nevemmel felelek érte", de a neved sehol sem olvasható.

Amúgy semmi nem védi azokat, akik ebbe belemennek, mert előbb fizetnek, te zsebre rakod a pénzt, és aztán... semmi garancia.

Remélem tényleg kérdés volt és nem azért írtad ki, mert a gyakorikerdesekről szeretnél újabb embereket szerezni.

2009. szept. 14. 15:04
 2/8 A kérdező kommentje:

Tényleg kérdés volt...

Tudtok ajánlani valamit, hogy milyne "biztosítékot adjak"?

2009. szept. 14. 15:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Fordítsuk meg.

Küld el nekem a prémium hozzáféréshez szükséges kódot,vagy ami kell és én becsszó küldök pénzt.

Ha csöppnyi kétség sincs benned,akkor bocs. :)

2009. szept. 14. 15:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy jo ötlet... és működöképes. abban az esetben ha tényleg nincs korlátozás a data.hu felől. így akár 300 ft ért egy éves prémiumod is lehet :)

de mi a garancia arra, hogy átadod a prémium jelszót mitán megkapod a 300 ft? és mi a garancia arra, hogy nem csatlakozik egy rosszakaró aki megváltoztatja a jelszót?

2009. szept. 14. 15:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Gábor!

Felhívom figyelmed, hogy a piramisjáték szervezése bizony bűncselekmény. Te pedig elég jó úton haladsz efelé... Igaz még csak az első szint van "realizálva", de már így is csücskös.

Emellett idéznék a General Media Kft. (a data.hu üzemeltetője) által közzétett, és az általad "közreadott közös account" létrehozásakor is elfogadott szerződési feltételekből:

"11. Fájlok letöltése prémium felhasználóknak: A letöltési sebességet prémium felhasználók esetén a szolgáltató külön nem korlátozza (a prémium felhasználó a szerverek kapacitását terheltségtől függően ki tudja használni). Ha a prémium felhasználóval szemben felmerül a gyanú, hogy a prémium hozzáférését (felhasználónevét, jelszavát) megosztja másokkal és így egyszerre, vagy rövid időn belül többen is használják a szolgáltatást ugyanazon hozzáféréssel (azaz különböző IP címekről érkeznek a szolgáltatóhoz kérések), akkor a letöltésben korlátozást kaphat, illetve a szolgáltató meg is tagadhatja a letöltési szolgáltatás nyújtását meghatározott időtartamra. "

Tehát igencsak "a tűzzel játszol", és pénzt szedsz egy illegális, működésében kiszámíthatatlan szolgáltatásért. Hiszen akár holnap korlátozhatják is...

Tehát ezért nem "hihető" amit leírsz a weboldaladon. Emellett magánszemélyként folytatsz gazdasági tevékenységet...

Jelezted, hogy 14-en vagytok. Ez még csak 4200 Ft. Szabálysértési határ alatt vagy. Nagyon ne tornászd felfelé, mert így még csak szabálysértési bírságot - illetve az APEH-től adóbírságot - kaphatsz, még nem büntetési tétel.

Remélem, hogy ez "hihetőbb", mint az általad indított szolgáltatás.

2009. szept. 14. 16:11
 6/8 A kérdező kommentje:

Mindenkinek:

A weboldalt leállítottam.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2009. szept. 14. 16:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Csináld a haverjaiddal :) Biztos van 3 barátod :)

Így már csak 2000 FT egy évre :) Még sem 8000 :)

U.I.: szerintem a datának eszében sincs elvenni a prémiumot mert azt esetleg többen is használják...

Legalább is az enyémet nem vették el :) És biztos nem vagyok egyedül :)

2009. szept. 15. 06:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Néhány ismerős szerintem is csinálhatja,ha nem egy időben használják.De a Data sem hülye,hogy 10-20 embernek biztosítson nagy sávszélességet 1 befizetésért.
2009. szept. 15. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!