Miért nem "hihető" amit leírtam a weblapon?
Készítettem egy weblapot (premium.lapunk.hu)
És sok ember (aki nem ismer) Azt mondja aweboldalon meghirdetett "üzletre", hogy átvágás/baromság!
Pedig nem az! Már 13an vagyunk és teljesen jól működik!
Mit írjak át rajta, hogy hihetőbb legyen?
Nekem az utolsó mondat tetszik a honlapodon: "a nevemmel felelek érte", de a neved sehol sem olvasható.
Amúgy semmi nem védi azokat, akik ebbe belemennek, mert előbb fizetnek, te zsebre rakod a pénzt, és aztán... semmi garancia.
Remélem tényleg kérdés volt és nem azért írtad ki, mert a gyakorikerdesekről szeretnél újabb embereket szerezni.
Tényleg kérdés volt...
Tudtok ajánlani valamit, hogy milyne "biztosítékot adjak"?
Fordítsuk meg.
Küld el nekem a prémium hozzáféréshez szükséges kódot,vagy ami kell és én becsszó küldök pénzt.
Ha csöppnyi kétség sincs benned,akkor bocs. :)
Ez egy jo ötlet... és működöképes. abban az esetben ha tényleg nincs korlátozás a data.hu felől. így akár 300 ft ért egy éves prémiumod is lehet :)
de mi a garancia arra, hogy átadod a prémium jelszót mitán megkapod a 300 ft? és mi a garancia arra, hogy nem csatlakozik egy rosszakaró aki megváltoztatja a jelszót?
Kedves Gábor!
Felhívom figyelmed, hogy a piramisjáték szervezése bizony bűncselekmény. Te pedig elég jó úton haladsz efelé... Igaz még csak az első szint van "realizálva", de már így is csücskös.
Emellett idéznék a General Media Kft. (a data.hu üzemeltetője) által közzétett, és az általad "közreadott közös account" létrehozásakor is elfogadott szerződési feltételekből:
"11. Fájlok letöltése prémium felhasználóknak: A letöltési sebességet prémium felhasználók esetén a szolgáltató külön nem korlátozza (a prémium felhasználó a szerverek kapacitását terheltségtől függően ki tudja használni). Ha a prémium felhasználóval szemben felmerül a gyanú, hogy a prémium hozzáférését (felhasználónevét, jelszavát) megosztja másokkal és így egyszerre, vagy rövid időn belül többen is használják a szolgáltatást ugyanazon hozzáféréssel (azaz különböző IP címekről érkeznek a szolgáltatóhoz kérések), akkor a letöltésben korlátozást kaphat, illetve a szolgáltató meg is tagadhatja a letöltési szolgáltatás nyújtását meghatározott időtartamra. "
Tehát igencsak "a tűzzel játszol", és pénzt szedsz egy illegális, működésében kiszámíthatatlan szolgáltatásért. Hiszen akár holnap korlátozhatják is...
Tehát ezért nem "hihető" amit leírsz a weboldaladon. Emellett magánszemélyként folytatsz gazdasági tevékenységet...
Jelezted, hogy 14-en vagytok. Ez még csak 4200 Ft. Szabálysértési határ alatt vagy. Nagyon ne tornászd felfelé, mert így még csak szabálysértési bírságot - illetve az APEH-től adóbírságot - kaphatsz, még nem büntetési tétel.
Remélem, hogy ez "hihetőbb", mint az általad indított szolgáltatás.
Mindenkinek:
A weboldalt leállítottam.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Csináld a haverjaiddal :) Biztos van 3 barátod :)
Így már csak 2000 FT egy évre :) Még sem 8000 :)
U.I.: szerintem a datának eszében sincs elvenni a prémiumot mert azt esetleg többen is használják...
Legalább is az enyémet nem vették el :) És biztos nem vagyok egyedül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!