Hogyan vegyem rá anyámat hogy megengedje a Googl-es hirdetéseket az oldalomon?
Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kiváncsi, hogy ugyan mit érne mert kevesen kattintanak, ez nem érdekel. Csak az érdekel hogyan vegyem rá (persze ha valaki tudna segíteni).2009. szept. 13. 09:46
2/8 anonim válasza:
Ezt én sem teljesen. Anyukád valami google-fejes, hogy engedélye kell hozzá? Vagy mi az oka, hogy az ő engedélyét akarod kikérni a te oldaladon történő reklám létrehozásához?
3/8 A kérdező kommentje:
úgy értem, hogy ugye a pénzt egy számlára utalják és nekem még nincsen
2009. szept. 13. 12:35
4/8 anonim válasza:
Nem kell utalják a pénzt. Kérhetsz csekket is, kb 1-2 hét alatt elküldik postán. Beváltod te magad. :)
5/8 A kérdező kommentje:
köszi nagyon :D
2009. szept. 13. 16:06
6/8 anonim válasza:
Nyugi, ahhoz hogy abból kiutalható pénz legyen még a nagyforgalmú oldalaknak is hónapokra, évekre van szükség. Nagyon lassan jö össze a dolog, mert minimálisat fizetne és azt is csak 50 dollár után. Mire összegyűlik nagykorú leszel és lesz saját bankszámlád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!