Egy hirdetési oldalt szeretnék, regisztrálás után a látogatók hirdetést tudjanak feladni, képet feltölteni stb.! Hol találok olyan céget, aki adna bérbe nekem egy ilyen weboldalt?
Példának ezt hirdetési oldalt tudnám adni:
bolthely.hu/agroapro
Valaki írna olyan cégeket ahol tudnék ilyet bérelni, illetve linket tudnátok adni? A bolthely.hu kivételével természetesen! :)
Sziasztok!
ÉN írtam a 2,5 M ajánlatot. Ha tudnátok, hogy mennyire nincs felül lőve, egyszerűen, hogy ha nem Pistike a cél, ha nem egy komoly megbízható cég akkor óránként legalább 15e-20e ft rezsi óradíjat fognak felszámolni a fejlesztésért + dizájn. És ne hidd, hogy gyorsan meg van... persze olcsón, gyorsan szart bárki csinál. De nem is te vagy a piacunk, ha nem a nagy, valós fizetési hajlandósággal rendelkező cégek.
Kedves Utolsó!
Ha annyira nagy cég lennél vagy nagy cégnél dolgoznál, akik csak nagy cégekkel foglalkoznak, akkor nem ilyen hozzászolást írtál volna legelőször! De nem állítom, hogy nem így van!
Egyébként nem tudhatod, hogy ki áll a háttérben!
"De nem is te vagy a piacunk, ha nem a nagy, valós fizetési hajlandósággal rendelkező cégek."
Ez nagyon érdekes megnyílvánulásod volt! Sosem tudhatod, hogy ki áll a háttérben! Most kezdjem sorolni, hogy mennyi a havi bevételem és hány boltunk van? Nem, nem teszem, egyrészt nem publikus, másrészt mi értelme lenne? Nagy cégnek nem mondanám magam (kérdés mi a nagy cég, tesco?) de az utóbbit azt cáfolnám! Ez egy olyan "magyaros" hozzázolás volt a részedről! Várok referenciát ami körülbelül 2,5 millióba kerül!
* hozzászólást
* megnyilvánulásod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!