Tudtok olyan oldalt ajánlani ahol olcsón lehet domain nevet beregisztrálni kevés tárhellyel? (csak egy statikus oldalt akarok)
A domain és a tárhely 2 külön dolog, igaz vannak szolgáltatók, ahol egy csomagban veheted meg a 2 dolgot.
Szerintem jobban jársz, ha Dropbox-ra teszed az oldalad, statikus honlaphoz simán jó, és ingyenes.
És akkor csak domaint kell venned, aminek fix, globális ára van, és ráirányítod a tárhelyen levő kezdőlapra.
ininet.hu
legkisebb tárhelycsomagjuk (50mb, nincs php) 900HUF/év
+ .hu domain 1400HUF az első 2 évre
Ennél olcsóbb csak az ingyenes :)
A .tk domain Tokelau szigeti top level domain, ami ingyenesen regisztrálható (bizonyos korlátozásokkal, a tartalmat illetően). A .tk domain email szolgáltatása nagyon korlátozott, emellett a McAffee vírusírtó cég elemzése szerint a rajta lévő domainek több mint 50%-a illegális tevékenységet folytat (phishing, spaming), ami miatt a virusírtóik rendszeresen blokkolják az ilyen domaineket.
Az ingyenes külföldi tárhelyszolgáltatások rendelkezésre állása nagyon alacsony és supportjuk finoman szólva nulla. Csak helyi/belföldi sávszélességet biztosítanak, ami a magyar böngészők számára időnként elérhetetlen és lassú oldalbetöltést jelent. A létesíthető ftp kapcsolattal szintén ez a probléma.
Szóval üzleti oldalnak - legyen statikus, vagy dinamikus webshop - semmiképpen nem ajánlom se a .tk domaint, se az ingyenes tárhelyet. Aki évi 2-3000Ft-ot is sajnál egy üzleti honlap fenntartására, az inkább ne is akarjon weboldalt.
Az én oldalamat a malwerbyte pro blokkolta, míg TK-s volt.
Mióta visszatettem uw.hu-ra engedi.
A 000ebhost pedig kib_szott lassú, elérés és FTP szempontból is, legalábbis nálam. És nem hinném, hogy az internetemmel lenne a gond...
(Szolgáltatóm: Antenna Hungaria Magyar Musorszoro Es Radiohirkozlesi Zartkoruen Mukodo Reszvenytarsasag - 20Mb/s)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!