Hogy lehet ezt megvalósítani?
Például küldesz magadnak egy e-mailt, amiben elküldöd az adatokat.
Ami szebb megoldás, hogy egy adatbázisban tárolod, és egy külön programmal figyeled, ha van új rekord.
Nem feltétlenül szebb a külön adatbázis figyelése, inkább a kettőt kéne kombinálni. Vagyis egy adatbázisba is felveszed és értesítést is küldesz.
De persze ez attól függ, hogy mi is a végcél.
Ha felhasználó regisztráció, akkor az adatbázisban tárolás mindenképpen fontos, de értesítést generálni és küldeni kapásból a regisztráló PHP-ból célszerű.
Ha nem kell tárolni semmit különösebben, akkor mehet a közvetlen levél.
Megvalósításhoz pedig, ha a szerveren jók a beállítok, akkor a php mail() függvényével lehet levelet küldeni.
Írd le eddig mit csináltál, hogy néz ki a regisztrációs kódrészleted, és megjelölöm azt a részt, ahová a levélküldést kell tenned.
ennyi infó alapján nehéz segíteni.
<p /><font color="Black" size="4" face="Comic Sans MS">Felhasználónév:<input type="text" name="text"/><br></font>
<p /><font color="Black" size="4" face="Comic Sans MS">Jelszó:<input type="password" name="password1"/><br></font>
<p /><font color="Black" size="4" face="Comic Sans MS">Jelszó mégegyszer:<input type="password" name="password2"/><br></font>
<p /><font color="Black" size="4" face="Comic Sans MS">Email cím:<input type="mail" name="mail1"/><br></font>
<p /><font color="Black" size="4" face="Comic Sans MS">Email cím mégegyszer:<input type="mail" name="mail2"/><br></font>
jelenleg még csak az inputokat írtam meg, mert a PHP-t még csak most tanulnom és sehol nem találtam olyat, hogy elküldje nekem az emailemre az adatokat.
Mivel az egy sor, miután insertel.
Nézd meg ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=mh5UA2iGyxA
Ez elmagyarázza hogy lehet belépést, regisztrációt csinálni.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Utolsó kettőnek ment a zöld kéz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!