Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » -webkit-border-bottom-right-ra...

-webkit-border-bottom-right-radius: 6px 100px;?

Figyelt kérdés

Itt a px mit jelent?

6px az mi? ez nem ilyen,hogy x-y irány?

Vagy mi?

2013. febr. 24. 19:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez így nem jó. Mivel -bottom-right van megadva, csak egy érték használható.
2013. febr. 24. 19:46
 2/9 A kérdező kommentje:

A-a nálam mind a kettőre csinál valamit.

Ha leveszem az egyiket vagy a másikat vagy megnővelem akkor változás történik csak nem tudom hogy ezt hogy kell értelmezni.

És lenne még egy kérdésem.

ez mit takar?

mi aza befor? néztem a neten de nem nagyon értem valaki leírná?

box1:before{

content: '';

width: 50px;

height: 100px;

position:absolute;

2013. febr. 24. 19:50
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
px = pixel
2013. febr. 24. 19:52
 4/9 anonim ***** válasza:
before: az adott elemet megelőző elem. CSS3 dokumentációt keress és tanulmányozd.
2013. febr. 24. 19:53
 5/9 A kérdező kommentje:

utána olvastam,de úgy van leírva,hogy nem nagyon értem.

valami forráskódról ír nem nagyon értem meg elmagyaráznád?

2013. febr. 24. 19:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy kimásoltál valahonnan egy kódot, és azt próbálod szerkesztgetni 0 tudással. Tanulmányozd: [link] Ha elolvastad az egészet, (és érted, tudod is,) akkor már magadtól is meg fogod találni a választ a felmerülő kérdéseidre.
2013. febr. 24. 22:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Segítek, mert látom senki nem írta le a választ:

a -webkit-border-bottom-right-radius az lekerekíti a sarkát a táblázatnak, divnek..., a webkit azt jelenti az elején, hogy ez a kód a webkit böngészőkhöz van (mivel nem minden böngészőn működik ugyanúgy a css), a bottom-right azt jelenti, hogy a jobb alsó sarkoról van szó, és ha tudsz latuinul, a radius sugarat jelent: ezzel lehet beállítani, hogy a kerek sarok (ami egy körnek 1/4 része) mekkora sugarú legyen (ez a 6 px)

2013. febr. 26. 22:25
 8/9 anonim ***** válasza:
bocs, most vettem észre, hogy 2 adat is meg van adva, ez így nem működik, vagy a 100px-t vagy a 6ot ki kell szedni, vagy be kell állítani, hogy ne a jobb alsót nézze, hanem összsarkazatot.
2013. febr. 26. 22:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Már miért ne működne két paraméterrel?? Ha már lepontozzátok azt a válaszomat, hogy előbb olvasgasson, legalább ne írjatok baromságokat! Az egyik a vízszintes, a másik a függőleges mérete a kerekítésnek, így webkites böngészőkben az elem jobb alsó sarka 6px széles és 100px magas (elliptikus) ív lesz. (Ami kvarondán fog kinézni, úgy jobb, ha a két érték között max. 2x-es szorzó van...) És ne haragudjatok már, de ha valaki megkérdezi, hogy mi az a forráskód, miért törjem magam a felvilágosítására? Miért nem jó a linkem?
2013. febr. 26. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!