Nepszter kérdése:
Wordpressben hogyan tudnám teljesen törölni a bővítményt?
Figyelt kérdés
Olyan problémám lenne, hogy a legfrissebb Wordpress-et használom. Elkészítettem a weblapot, minden működött tökéletesen, de aztán a témát megváltoztattam és a ALO EasyMail Newsletter hírlevél program nem működik. Próbáltam letörölni és újratelepíteni, de a programban tárolt hírlevelek visszatöltődtek, és szerintem ezzel lehet a probléma ( nem törli az összes fájlt, ami ehez a bővítményhez tartozik). Hogyan tudnám teljesen törölni a bővítményt? Mert amelyik szerveren fent van ez a weboldal, ott működik egy másik wordpress motoros honlap is, és arra is feltelepítettem ezt a bővítmény és ott működik.2013. febr. 24. 11:32
1/3 anonim válasza:
A bővítmények menüben ha törlöd, akkor kompletten kiszedi a cuccot a szerveren lévő mappájából, vagyis elvileg teljesen törli.
De esetleg kézzel is rásegíthetsz a wp-content/plugins mappában vannak a bővítmények.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, de ezt már megcsináltam és nem működik, látszólag törli, de amikor feltelepőítem megint, ugyan úgy áll minden mint a törlés előtt :S Tehát az el nem küldött hírlevelek ugyan úgy ott lesznek és a kezelőfelülete a hírlevélnek küldéskor ugyan úgy lefagy :S
2013. febr. 24. 15:19
3/3 anonim válasza:
Ha jól tudom akkor a mysql adatbázisban megmaradnak az adatok és újratelepítéskor "emlékszik" az előző beállításokra és minden addig mentett adat újra a plugin részévé válik. Szerintem a mysql-ból kell azokat törölni, én úgy szoktam legalábbis.
Olcsó telepített wordpress korlátlan tárhelyen [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!