Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Segitene valaki nekem egy...

Segitene valaki nekem egy neveldét megcsinálni? Nem nagyon értem a PHP-t vagy a HTML-t de nagyon ötletes vagyok. Valaki segitene nekem akkor?

Figyelt kérdés
Nagyon jó volna a segitséged és én ehez hasonló neveldét akartam volna készitettni: [link]
2009. szept. 9. 15:46
 1/6 anonim ***** válasza:
És mit adsz érte? Mert ugye ha jól értem a teljes programozást másra akarod hagyni, gyakorlatilag "megrendeled", hogy mit akarsz, és más csinálja meg... Viszont ez nem olyan egyszerű meló, hogy idegeneknek, ingyen az ember szivességből megcsinálná. Nameg aztán fenntartani és fejleszteni se ártana majd a weblapot, azt is kéne csinálni valakinek. Szóval sztem inkább kezd el beleásni magad a html-be, nem olyan nehéz az, és neten sok a segítség is.
2009. szept. 9. 16:01
 2/6 anonim ***** válasza:
oszt ez meg mi a szar ez? eszt a lapot érteni kéne? bmv nevelde???
2009. szept. 10. 19:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem értem a neveldének a lényegét, de valamilyen szintem értek a webfejlesztéshez és segíthetek benne. Persze én sem azt mondom, hogy megcsinálni helyetted, mert időm sem lenne rá, de segíteni benne azt tudok.
2009. szept. 23. 13:40
 4/6 anonim válasza:
Szerintem ha egy talicska szart kitolsz az önkormányzat elé még azt is többen megnézik, mint egy ilyen bmw neveldét. :D
2009. szept. 25. 23:22
 5/6 anonim válasza:

Ó,hát nem azért,de ehhez a "bmw" neveldéhez nem kell semmilyen PHP illetve HTML tudás xDxD

Azért ezt tudni kéne xD

Én azt hittem,legalább olyasmit akarsz,mint a narutonevelde.hu

Azt a (bocsi a szóért) szart megcsinálni elég hogy: Főoldal,ott bemutatkozol;nevelde,oszt leírod szövegszerkesztővel,pl.: mlap.hu-n így: Kép,(pl.: auto)

Ez mittom én mi,vmi bmw

ára: 2 ft

ott a vk: kiírja a "felhasználó" hogy azt a bmw izét kéri,ok,azt kitörlöd a listából a bmw-t,ennyi!erz kérős nevelde!!! ami rossz! oda max. 10 ember menne xD

2010. febr. 21. 11:57
 6/6 anonim válasza:

PHP Programozó vagyok.

Ingyen semmit ne várj,az előttem szólókhoz hasonlóan,ez nem PHP,hanem sima szövegszerkesztés+1 email cím.

Ha ezt PHP-val akarod elkészíteni,rendes dizájnnal stb,én aztmondom 80.000-100.000Ft-ért akár én is,mint magánszemély elvállalom.

2010. júl. 30. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!