Gportálon hogyan tudok olyan linket csinálni? Amely.
Figyelt kérdés
egy képként jelenik meg és nem egy webcímként? Így szeretném megoldani az oldalak linkelését a Gportalos oldalamon de fogalmam sincs hogy kell:S2009. szept. 7. 21:16
1/9 anonim válasza:
illessz be képet és azt linkeld be ne a szöveget
3/9 A kérdező kommentje:
Képet betudok illeszteni,de nemtudom azt hogy linkeljem be úgy hogyha rákkatintok akkor a belinkeltem oldalt hozza be:S
2009. szept. 7. 21:33
4/9 anonim válasza:
hát ugye rákattintasz a képre és ott van egy ilyen földgömb szerű ikon egy ilyen darab lánccal xD nah mindegy arra rákattintasz de előtte mindenképp a képre kattints és ne kattints el máshova aztán a földgömbös ikon és oda be kell illesztened a webcímet remélem érthető xD bár elég hülyén fogalmazok
5/9 A kérdező kommentje:
Biztos én vagyok a hülye de nem értem:D:S
2009. szept. 7. 21:45
6/9 anonim válasza:
tessék lefotóztam amint látod ki van jelölve a kép és utána a bekarikázott ikon-ra katt rá és beilleszted oda a http:// után a címet elmented és kész is
7/9 anonim válasza:
talán most már sikerülsz :D hajrá!
8/9 A kérdező kommentje:
Teljes siker köszönöm:)
2009. szept. 7. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!