Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Joomlában lehet php kódokat...

Joomlában lehet php kódokat irni, admin felületből?

Figyelt kérdés

Tehát csinálok külön táblákat az adatbázisban, és azokat én kezelem, esetleg ciklusok futnának. Vagy ezt külön moduleban meg lehet irni vagy hogyan működik? Joomlát most kezdtem el nézegetni a webprogramozásban meg kb középszinten állok.

És még egy kérdés ugye lehet templetaket telepiteni, de mindegyikben máshol vannak a poziciók vagy más a nevük, lehet ezt egységessé tenné vagy ha váltok akkor mindig át kell nevezni a tartalom helyét?

#admin #template #joomla.php
2013. febr. 16. 16:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Modulokat és komponenseket tudsz készíteni, a második kérdést nem értem.
2013. febr. 16. 18:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Pl leszedek egy sablont és abban úgy van hogy a fejlec neve top mondjuk csinálok én egyet ott fejlec a neve, és ha váltok a sablonok között, akkor ugye át kell irni a topot fejléccé vagy forditva hogy megjelenitse, lehet ezt automatizálni?
2013. febr. 16. 19:34
 3/3 Lizi31 válasza:
Nem lehet. Különben is minek váltogatod a sablonod ?
2013. márc. 22. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!