Mi a különbség egy ingyenes és egy fizetős webtárhely regisztrációja között?
Az atw-n van egy oldalam, amit ftp-vel érek el, felhasználónévvel, jelszóval.
Szeretném átvinni egy saját domainre az oldalt. Regisztrálni fogom az új oldalt egy szolgáltatónál. Itt mire számíthatok? Ugyanúgy adnak egy ftp címet, hozzá felhasználónevet, jelszót?
ja túl gyorsan olvastam a kérdést, sokkal jobb hiszen nem engedhetik meg maguknak hogy ne légy elégedett!
ugyan akkor 0 reklám ami lassítsa az oldalt
ugyan úgy fogsz kapni igen És hogy miben különbözik?
ATW ingyenes :500 Mb ingyenes tárhely
PHP / MySQL használat
PHP mail() függvény
POP3 / IMAP e-mail fiók
Egyéni meta tagok
Részletes statisztikák
Vírus és SPAM szűrés
Intelligens admin felület
Egy fizetős :Az összes fizetős tárhely csomag tartalmazza ingyenesen:
korlátlan aldomaint
korlátlan ftp hozzáférést
korlátlan email címet
1db hozzáadható domaint (külön tartalomra mutat)
korlátlan parkolható domaint (ugyanarra a tartalomra mutat)
Php futtatást (legfrissebb verzió)
Vírus ellenőrzést
Automatikus heti, havi adatmentést külön szerverre!( De Ön is bármikor készíthet mentést a cpanelből)
Cpanel kontroll panelt magyar nyelven
Garantált 99,5% rendelkezésre állást, gyakorlati 99,9% felett!
Segítség rendszert
Szakértő, gyors ügyfélszolgálatot eléri online chaten is a főoldalunkról!
forrás: [link]
Köszi a segítséget :)
Még az érdekelne, ha mondjuk 5 évre beregisztrálom a domaint, ami 6990 Ft, és webtárhelynek az "Ingyen 100 MB 1 évre"-t választom:
Akkor a 2. évtől már nem ingyenes az a 100 MB-os tárhely? Mennyit kell érte fizetni, ha nem az?
A másik kérdés, hogy ha letelik az 5 év, akkor ugye nekem van előjogom meghosszabbítani a regisztrációt, tehát nem vehetik el tőlem?
Azért kérdezem, mert furcsállom, hogy 2 évre 1990 Ft a regisztráció, 5 évre meg 6990 Ft, tehát jobban megérné 2 évente újraregisztrálni, de gondolom annak van valami hátránya? Ha igen, mi az?
És még 1 kérdés :)
Milyen dokumentumokat fognak kérni a regisztrációnál? Személyi igazolvány? Valami más?
Néz meg nálunk is a tárhely ajánlatokat: [link]
Ha adatbázist is szeretnél használni, akkor az áraink jobbak a korábban beküldöttnél.
És természetesen a válasz igen a kérdésedre, ugyanúgy ftp hozzáférést kapsz a webtárhelyedhez, hozzáférést az adatbázisodhoz és a saját domain nevedhez email címeket is rendelhetsz.
Az ingyen 1 évig webtárhely édes kevés ha kell fizetni érte ha nem
de írtak előttem szerintem az illetékessel megtudod dumálni a részleteket hiszen ott dolgozik és jobban tudna settengeni mint egy külsős.
:))
És ami a fontos hogy nem kell aggódnod a fizetős tárhelynél hogy tele spam olják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!