Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Nem ciki ha egy fiú blogot ír...

Nem ciki ha egy fiú blogot ír ugye?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert neten is azt látom, meg ismerőseim közt is inkább lányok írnak blogot. Pedig szerintem egyáltalán nem csak lányok írnak, de a ti véleményetekre is kiváncsi vagyok.
2013. febr. 7. 19:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Én már látom, hogy fiatalabb vagy, mint 14.

Amúgy nem ciki. Tudod mi a ciki? Amit annak érzel! :)

G.

2013. febr. 7. 19:23
 2/3 anonim válasza:

Szerintem egyáltalán nem ciki:) azt megkérdezhetem,hogy milyen blogot írsz?

napló?esetleg vlmi hobbidról..érdeklődési körödről?:)

2013. febr. 7. 20:20
 3/3 Drone007 ***** válasza:

Értelmetlen, önsajnáltató, haszontalan, "magamrólírokmertexhibicionistavagyok" blogot írni ciki. Akkor is ha lány írja, akkor is ha fiú. Ellenben hasznos, értelmes, érdekes írásokat olvasni mindenki szeret (témától függően persze). Ha olyan blogot írsz aminek a témája sok ember számára hasznos dolgokról szól (pl villanyszerelés tippek, hogy főzzünk olcsón, bicajozás okosan...) azt a téma kedvelői olvasni fogják. Ha magadról írsz, hogy milyet hánytál a tegnapi buliban, vagy mekkora szerencsétlen vagy a szerelmednél az a kutyát se - egy-két idióta haverodtól eltekintve - érdekli.

Persze ne hallgass rám, csináld azt amit szeretnél. Valóban csak az ciki, ha cikinek érzed.

2013. febr. 7. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!