Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen ez az oldal eddig?

Milyen ez az oldal eddig?

Figyelt kérdés
Tudom még elég kezdetleges. Nagyon sokat kell rajta még dolgoznom. De kíváncsi lennék milyen ötleteitek vannak. Akik csak sértegetni akarnak, azok ne írjanak választ! Nagyon köszönöm előre is. :) Az oldal: [link]

2013. febr. 1. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Jó lesz!

De hanyagold a sötét színű betűket ennél a háttérnél.

Persze még kicsit üres, de remélem lesz majd tartalma is, sok sikert hozzá! :)

2013. febr. 1. 15:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. febr. 1. 16:02
 3/6 Lajos54 ***** válasza:

Hali!

A képek lehetnének egy kicsit jobb minőségűek. Főképpen a fejlécben lévő zavaróan pixeles. Vagy túl van tömörítve, vagy esetleg túl kicsi az eredeti méret és csak a weblapon van nagyítva. Nem tudom, milyen képszerkesztőt használsz, tudok néhány ingyenes, de jót ajánlani, ha érdekel.

2013. febr. 1. 18:00
 4/6 Lajos54 ***** válasza:
Most látom, hogy a három kép együtt adja a "fejlécet". Szerintem kicsit "sok a jóból", elég lenne a felső kép.Így túl sokat kell görgetni, és még mindig nem jutottam az oldal érdemi részéhez.
2013. febr. 1. 18:11
 5/6 anonim válasza:

Figyelmedbe ajánlom nagyon-nagyon-nagyon:

www.picmonkey.com

Ezzel megcsinálhatod a fejlécképet:

1.Create a collage

2.Open file from my computer

húzogasd be a képeket, állaítsd be a színét stb....

2013. febr. 5. 15:00
 6/6 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik majd kérek tanácsokat tőled :D Am szerinted mien ez eddig : mindennapireceptek.blogspot.com?
2013. febr. 22. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!