Scrollbart hogy tudom elrejteni?
Figyelt kérdés
csak nem akarom, hogy látszódjon de attól még az kéne, hogy görgetni egérrel vagy touchpaddal azért tudjam.2013. jan. 30. 23:49
1/3 anonim válasza:
Egyszerű CSS:
body {
overflow: hidden;
}
Ez mind a vízszintes, mind a függőleges scrollbart elrejti. Ha csak az egyiket akarnád a kettő közül, akkor ízlés szerint ugyanez overflow-x vagy overflow-y használatával.
2/3 anonim válasza:
Javscripttel.
Szvsz legjobb lenne ha átnéznéd néhány jQuery scroller forrását, hogy megértsd a működését, mivel ha css-sel eltűnteted a scrollbart, akkor a scrollozást neked kell majd kliens oldalon leprogamoznod.
Legegyszerűbb megoldás, ha felhasználsz egy jQuery scrollert és annak css-sel eltűnteted a scrollbarját.
3/3 A kérdező kommentje:
második köszönöm, első ha jól tudom a hidden opcióval eltűnik ugyan a scroll, de nemtudok utána görgetni, amit leírtam fent is. hogy bizony szeretnék :)
2013. jan. 31. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!