Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy lehet wordban kép elérési...

Hogy lehet wordban kép elérési útvonalat csinálni?

Figyelt kérdés
Beszúrni akarok egy képet mit tudom én pl egy macskáról és adni neki egy címet ahol meg lehetne nézni pl www.macska.hu vagy .jpg végű nem tudom h lehet megcsinálni csak egy példa mert nem sikerül, köszönöm
2013. jan. 30. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:
a word html mentési lehetősége szerintem nem arra van, hogy webszerverre töltsük, ahhoz jegyzettömböt ajánlanék
2013. jan. 30. 20:04
 2/8 A kérdező kommentje:
az már nekem bonyolult, akkor az a html mire való lenne?
2013. jan. 30. 20:06
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

úristen. informatikáról gondolom még sosem hallottál.

google a barátod.

2013. jan. 30. 20:23
 4/8 anonim ***** válasza:

naa, azért nem kell ennyire durvának lenni :D

igen, weblapot szerkeszteni én mondjuk notepad++-ra esküszöm, de használhatsz NVU-t is, vagy amit akarsz

2013. jan. 30. 20:24
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
véletlenül jobb lenne ha pontozgatás helyett tanulnál, mert még véletlenül ember lesz belőled.Nem tudom kinek írtam.
2013. jan. 30. 20:31
 6/8 anonim ***** válasza:
mivan?
2013. jan. 30. 20:36
 7/8 Drone007 ***** válasza:

Ha csak publikálni akarsz egy képet a netre, aztán elküldeni az elérését valakinek, akkor egyszerűbb ha feltöltöd a képet mondjuk a facebookra, vagy vannak képfeltöltő oldalak is pl: kepfeltoltes.hu

Ide feltöltöd, az ad egy címet, amit aztán küldözgethetsz, vagy akár fészbúkban is publikálgathatod.

Ha valami mást szeretnél, akkor írd le pontosabban mire vágysz, mert az eddigi infókból ennyire tellett :)

2013. jan. 30. 21:53
 8/8 anonim ***** válasza:

1. feltöltöd a képet egy tárhelyre

pl. [link] de lehet bármi más is, ahonnan "holnap" biztosan nem törlik!

2. a kapot linket lemented, pl. txt fájlba.

3. megnyitod a word dokumentumot, beszúrod a képet a megfelelő helyre, majd jobb klikk a képen, Hiperhivatkozásra klikk!, és a Hívatkozás panelen a Cím: sorba bemásolod a txt fájlból a kép linkjét. OK!

Mentés másként... elmented a doksit.

Ezután, ha megnyitod a dokumentumot, és ha a képre viszed az egérkurzort, megjelenik a hivatkozás címe, és Ctrl+kattintásra, betöltődik a linkelt kép.

(....ha erre gondoltál!)

2013. jan. 31. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!