Hogy lehet beállitani a blogomon a követést?
Figyelt kérdés
Hol tudom beállitani azt, hogy legyen egy kis gomb oldalt, hogy "követés", és tudják a többiek követni a blogom?2013. jan. 23. 13:29
1/8 Golan Trevize válasza:
FaceBookos követésre gondolsz?
2/8 A kérdező kommentje:
Nem facebookosra。Hanem vmi googles szokott kijönni a blogok oldalán, h követés.
2013. jan. 23. 14:47
3/8 Golan Trevize válasza:
Akkor először is csinálj magadnak egy Google+ accountot, utána pedig egy page-t a blognak.
Ha azekkel megvagy, akkor a további tudnivalókat itt találod:
4/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, de ez nekem nagyon bonyolult :( Nem tudtok vmi egyszerűbb módszert?
2013. jan. 23. 15:51
5/8 Golan Trevize válasza:
Ez egyáltalán nem bonyolult.
Ennél egyszerűbb módszer nincs.
Két sort át kell másolnod a blogod forráskódjának a megfelelő helyére, és egy számsort be kell írnod.
6/8 A kérdező kommentje:
De én nem google+-osat szerettem volna csinálni, hanem olyant amivel sima gmail accounttal lehet követőnek feliratkozni.
Pill.linkelek egy példát: [link]
pl. itt van egy olyan oldalt, a facebookos alatt, hogy feliratkozás a webhelyre, és alatta a feliratkozott tagok képe. Ilyent szeretnék.
2013. jan. 23. 17:55
7/8 A kérdező kommentje:
Oké, már megoldottam...
2013. jan. 23. 18:14
8/8 anonim válasza:
Elmondanád nekem is légyszíves, hogy hol lehet beállítani ha már megoldottad?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!