Üdvözletem! Egy képekkel illusztráló mozgó hídrablakot szeretnék elhelyezni a honlapomon, de a pontos elnevezés híján a google nem segített. Hogyan tudnám kivitelezni? (Alul a továbbiak. )
Nem tudom a pontos nevét, de, ahogy említettem "mozgó hírablak"-nak kereszteltem el Linkelnék pár honlapot, ahol fellelhető ez a jelenség, hogy tudjátok, hogy miről is beszélek:
(Tehát a 3-4 menüpontból álló bizonyos időközönként váltakozó híreket megosztó ablakra gondolok)
A kérdésem az volna, hogy ezt én, mint laikus weblapkészítő meg tudom é oldani, és, ha igen, akkor, hogyan?
A válaszokat Előre is köszönöm.
csinálsz egy div-et bele fix képeket keresel, egy sima html css kombinációval ráírsz a képre amit akarsz, hír neve stb. javascript-el írsz egy függvényt hogy váltogassa időnként.
ha nem akarod vagy nem tudod megírni akkor keress erre rá: slider
Esetleg, ha még egy hangyányit a segítségemre tudnál lenni azt megköszönném.
Találtam egy programot, mely segítségével legyárthatom a Slider-emet, de a weboldalam nem kezeli túl jól.
Tanács?
Itt találsz szebbnél szebb jquery alapú slidereket:
Én ezt használtam a legutóbbi projektemhez, ami igényelt ilyen megoldást. Nagyon rugalmas, nagytudású, de értened kell a dokumentációját, ha használni akarod. A hátránya az, hogy akad benne néhány bug, illetve nem minden kompatibilis visszafelé a legutóbbi verzióváltásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!