Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Jelszavat szeretnék az oldalam...

Jelszavat szeretnék az oldalamra. Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Nem tudom pontosan mi szükséges ehhez ezért leírom hogyan képzelem el.

Szóval készítettem az osztályomnak egy ilyen megosztóféleséget amit FTP-n keresztül lehet elérni. De van egy rendes weboldal része is aminek az eléréséhez egy jelszót kell megadni amit én már elküldtem az osztálytársaimnak. Tehát ezt szeretném megoldani.

2009. aug. 30. 17:56
 1/10 anonim ***** válasza:
2009. aug. 30. 18:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a linket, de sajnos ezzel nem tudtam mit kezdeni :( Esetleg egy kicsit részletesebb leírás?
2009. aug. 30. 19:59
 3/10 anonim ***** válasza:
2009. aug. 30. 23:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, de egy mezei embernek még ez sok egy kicsit. Szóval még részletesebb...akár angol?
2009. aug. 31. 18:08
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha ennyiből nem érted meg, akkor írhatunk szerintem bármennyi linket...

Inkább fizess valakinek, hogy készítsen neked egy tisztességes honlapot, vagy vedd a fáradtságot és tanuld meg.

2009. aug. 31. 19:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Ezt én is tudom, hogy semmi nélkül nem tudok ilyet csinálni de nincs valami olyan ami egy loginrendszer mintáján mutatja különböző kódsorok jelentését. én ilyenre lennék kiváncsi. Amihez csak azt kell megtanulnom ami muszály.
2009. szept. 1. 13:56
 7/10 anonim ***** válasza:
23:52 linkje pontosan ilyen.
2009. szept. 1. 22:33
 8/10 anonim válasza:

[link]

szerintem ez eléggé egyszerű login rendszer...:)

2009. szept. 6. 19:14
 9/10 anonim válasza:

én az első 15 prímszám legkisebb közös többszörösét javaslom

üdv,

GYuri

2009. szept. 6. 21:51
 10/10 Tarnóczi László András válasza:
Vannak olyan oldalak amelyek eleve adják ezt a lehetőséget!! De így nem sokat tudunk mondani hogy hol van vagyis melyik szolgáltatónál hiszen nem mindegyik engedi hogy mindenféle idegen cuccot be lileszenek a HTML részbe!!!!!
2011. jan. 4. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!