Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy lehet bélyegképet váltosz...

Hogy lehet bélyegképet váltosztani a Joomla 1.5-ben?

Figyelt kérdés
A logo-t megváltosztattam, de bélygképet nem tudom, hogy kell.

2013. jan. 19. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:

milyen sablon? Milyen bélyegkép? A menüé? Mi az oldalad címe?

Kicsit hamarabb lehetne segíteni.

Pl. menü thumbnail képet a menükezelőben lehet hozzáadni. A menüelembe belemész és jobb oldalon lesznek az advanced dolgok, ott.

2013. jan. 19. 13:59
 2/5 anonim ***** válasza:
váltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattamváltosztani megváltosztattam
2013. jan. 19. 14:01
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem favico-ra gondol
2013. jan. 19. 14:02
 4/5 A kérdező kommentje:

Template: mrk

Cím: ww.mrk.ro

2013. jan. 19. 14:16
 5/5 anonim ***** válasza:
de milyen bélyegkép? Még mindig nem világos. Az url előtti ikon? a favico?
2013. jan. 19. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!