E-mail cím weboldalhoz?
Figyelt kérdés
Pár hónappal ezelőtt egy idióta elkezdte megcsinálni a weboldalamat. Közben felmondtam neki, mert abszolút nem azt kaptam, amit kértem, és a határidőkhöz sem tartotta magát. Csúnyán váltunk el, a domain-t azonban már kifizettem, ezért azt átvittem egy másik céghez, akik most dolgoznak a weboldalon, azt azonban nem tudták megmondani, hogy ehhez a domain-hez jár-e nekem egy e-mail cím. A kérdésem az lenne, hogy ezt hogy tudom megnézni? Nagyon szőke vagyok ezekhez a dolgokhoz. Az eredeti tervben az első sráccal azt beszéltem meg, hogy kapok egy mélcímet is, de, amilyen kapugép volt, nem adok a szavára. Remélem érthetően le tudtam írni a problémámat. Kérem, csak olyanok írjanak kommentet, akik érdemben tudnak segíteni. Oltogatásra nincs szükségem. Köszönöm!!2013. jan. 17. 08:54
11/11 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok! Köszönöm a segítséget! Megoldódott a dolog!
2013. jan. 21. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!