Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Segítség kéne! Van egy weblapo...

Segítség kéne! Van egy weblapom a mindenkilapja.com-on és nem lehet több blogot hozzáadni mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
De tudom, hogy azért csinálja mert meg van szabva, hogy mennyit lehet feltenni. Szóval aki tapasztalt írja le, hogy mit tegyek a más blogom kitörlésén kívül!!!
2013. jan. 12. 10:01
 1/8 anonim ***** válasza:
a mindenki lapja a legalja vannak ingyenes szolgáltatók amik sokkal jobbak a mlap-nál pl az atw.hu
2013. jan. 12. 10:07
 2/8 A kérdező kommentje:
szóval az atw.hu-n annyi blogot csinálhatok amennyit akarok?
2013. jan. 12. 10:26
 3/8 A kérdező kommentje:
vagyis minden ingyen lesz? beleértve a blogokat is?
2013. jan. 12. 10:28
 4/8 anonim ***** válasza:
az atw.hu nem egy kész weblapot csinál hanem megadja a tárhelyet és a domaint ahhoz hogy ott blogod legyen lekel töltened egy blog motort de viszont ott viszont azt csinálsz amit akarsz és annyit amennyit akarsz nincs korlátozás és úgy dizájnolod ahogy akarod tehát egyedi lessz nm tucat oldal mint a malap én pl ha valahogy egy mindenki lapjás oldalra térek egyből hátra arcot veszek és nem csak én vagyok ezzel így
2013. jan. 12. 10:42
 5/8 anonim ***** válasza:
de tudnod kel hogy amit letöltesz motortwordpress azt fel is kel töltened ftp-én keresztül létogasd meg ezt az oldalt sokat tanulhatsz : [link]
2013. jan. 12. 10:46
 6/8 anonim ***** válasza:
ha kérdésed van írj üzit lehet tudok segíteni...
2013. jan. 12. 10:51
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. jan. 13. 20:13
 8/8 anonim ***** válasza:
nm
2013. jan. 13. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!