Link Facebookon?

Figyelt kérdés
Hogy tudnék egy honlapot belinkelni facebookra úgy, hogy pl "katt ide" szavakra kattintva lehetne elérni az oldalt. Valahol olvastam, de már nem találom, plz help.
2013. jan. 5. 01:00
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Amiről te írsz az egy kicsit másabb és ahogy én tudom a html tageket nem lehet használni facen (és a hasonszőrű megoldásait sem) Bár annyira nem másztam bele a témába uh. akár tévedhetek is...

2013. jan. 6. 01:45
 2/2 A kérdező kommentje:
olyasmire emlékszem hogy az url-be facebook elé kellett írni vmi szót és kiadott egy másik oldalt, amiben pár adat van. Abból kimásolt vmit, meg a linkelni való honlapnál is megcsinálta hasonlóan. Valami kódba beillesztette és kiadta a "katt ide"- re a honlapot.
2013. jan. 6. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!