Hol kapok 2200 Ft-ért .hu domaint?
Figyelt kérdés
Sziasztok 2200 Ft-m van paypalon és zseretnék egy .hu-s domaint vásárolni de ennyiért nem találtam esetleg ti tudtok olyan szolgáltatót aki ad ennyiért?2013. jan. 2. 18:19
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, van-e olyan domain szolgáltató, akinél paypal-al lehet fizetni?
Ha új regisztrációról van szó, akkor durván ez egy éves domain fenntartási díj, és regisztrációkor 2 éves díjat kell fizetni.
Ha nálunk regisztrálsz egy domain nevet, akkor a webtárhely árába én felajánlom, és elfogadom a paypal-os megtakarításod.
Domain: [link]
Tárhely: [link]
3/7 anonim válasza:
Dobj még hozzá 200 Ft-ot és tessék: [link]
4/7 anonim válasza:
1500 Ft, de minimum 2 évre kell.
5/7 anonim válasza:
Az akkor máris 3000 Ft és az biza drágább szerintem, mint a 2400 Ft 2 évre. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Siasztok köszönöm mindenkinek a válaszokat sajna ahogy látomnem lehet kapni ennyiért.
2013. jan. 4. 22:40
7/7 anonim válasza:
viszont ha tárhellyel veszed, akkor kedvezőn tudsz vásárolni domain nevet is!
érdemes körültekintően választani, mert sok "garázscég" van.
googliz a tárhely szór és a elsők a legjobb regisztrátorok! persze a nem fizetett találatok között!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!