Tehát az összes oldalát egy oldalon? Igazából ez az alapja a statcounternek. Már ha jól emlékszem. Ki lehet választani többféle képet a weboldalukon, és annak a kódját berakod a weboldaladnak egy olyan részére, ami minden aloldalon is megjelenik. Tehát nem külön-külön részek, hanem pl van az oldalad, és a bejelentkező panel mindegyiken megjelenik. Az mellé a panel mellé, szépen be lehet rakni, vagy készíthetsz neki egy külön panelt. A gond (vagy nem gond) az az, hogy így mindenütt meg fog jelenni. Tehát abban a panelben, minden oldalon, nem csak a főoldalon fog megjelenni. Remélem érthető. Példát most nem tudok linkelni, mert a weboldalam fejlesztés alatt van, de ha kell segítség, akkor írj levelet
2013. jan. 1. 19:01
2/8 Drone007 válasza:
A StatCounter csak egy elemes számológép a google analitics-hez képest, javaslom használd azt (ingyenes):
Nagyvállalati szintű internetes elemzések? Ez van a Google Analytics oldalán. Biztos ezt akartad ajánlani?
2013. jan. 2. 11:41
4/8 A kérdező kommentje:
Egyébként Google App Scripttel nem lehet megoldani?
2013. jan. 2. 11:42
5/8 Drone007 válasza:
Ne csak a címet olvasd el. :)
A módszer lényege tulajdonképpen egy google app script. A követőkódot beágyazod a weboldaladba, és az analitics oldalon bejelentkezve lekérheted a (nagyon) részletes látogatottsági statisztikát.
2013. jan. 2. 14:01
6/8 anonim válasza:
A statcounter egyébként tényleg semmi olyant nem mond, ami valós lenne. Nekem a látogatottság 3-4szeresét mutatta, a google pedig megbízható, és lehet rajta nagyon sok dolgot is nézni. pl hogy hol volt a legtöbbet a látogató egere. Ami nagyon hasznos (ez keltette fel az érdeklődést)
2013. jan. 2. 15:21
7/8 A kérdező kommentje:
És milyen mértékben vagy milyen korlátozások mellett ingyenes? És az adatokat csak én nézhetem, vagy számlálót is ki tudok tenni az oldalamra vele?
2013. jan. 2. 18:15
8/8 anonim válasza:
Ingyenes... Szerintem 50-80%-ban. Ebben nem vagyok jártas.
A weboldalra pedig nekem nem sikerült kitenni. De nem értem hogy ez miért lényeg. A látogatottság (egyedi) csak azt jelzi hogy mennyien voltak a látogatók. Ebből nem tudsz leszűrni semmit szinte. Viszont ha a google megoldását használod, azzal könnyedén megállapíthatod, hogy melyik oldalad hibás, vagy unalmas, illetve hogy melyik nem keltette fel az érdeklődést. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!