Joomla háttérképet, hogy lehet berakni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 14:43
11/20 anonim válasza:
Szerintem így tökjó, csak szarul ismétli. Miért kéne áttetsző legyen? Akkor nem lenne olvasható.
13/20 anonim válasza:
te tudod, nekem tetszik, hogy a középső konténer elkülönül:)
le lehet szedni a hátteret róluk
rakj fel egy firebugot és meg tudod nézni, hogy a css-ben melyik sorban van megadva a fehér háttérszín, azt kiszeded és átlátszó lesz
15/20 A kérdező kommentje:
na ez már magas nekem.
ebből nem igazán látom mit kéne átírnom.
2012. dec. 27. 16:44
16/20 A kérdező kommentje:
2012. dec. 27. 16:47
17/20 A kérdező kommentje:
2012. dec. 27. 16:49
18/20 A kérdező kommentje:
lehet,hogy az előre telepített mintasablon miatt van?
2012. dec. 27. 16:56
19/20 anonim válasza:
Az nem érdekes, csak az a sablon, ami aktiválva van.
20/20 anonim válasza:
Csak egy hete Joomla-zok, de háttérképet cserélni még én i tudok. Joomla 2.5.8 alatt FTP-vel kicserélem a háttérképet... Ez a telepítési könyvtár/templates/sablonod neve/images/page.png nálam, de lehet, hogy nálad background vagy valami ilyesmi. Ha nem saját sablonod van, és megadnád, hogy honnan töltötted le, mondanék pontos választ is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!